productiemedewerker twee ploegen

Beuningen, Nederland
Solliciteer
669 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 12,35 - 16,05 per uur
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: -
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Zit jij niet graag stil en ben jij creatief? Jij als productiemedewerker bent leergierig en wil ook nog eens lekker verdienen! Dan is dit wellicht een leuke functie voor jou!

Wat ga je doen?

Er wordt gewerkt in 2 ploegen op verschillende afdelingen, werktijden van 7:00 tot 16:00 en van 16:00 tot 01:00 uur. Je start op de eindcontrole, vanaf hier begint je opleidingstraject. Eerst ga je leren alle materialen te leren kennen en te controleren of alles wel klopt voordat het naar de klant gaat. Uiteindelijk ben je continue bezig met het bewerken van verschillende werkbladen wat voornamelijk machinaal wordt uitgevoerd. Maar de werkbladen moeten ook naar de eindcontrole afdeling, dit gebeurd niet machinaal. Je moet het dus ook niet erg vinden om als krachtpatsers af en toe de werkbladen naar de eindcontrole te brengen. Ook is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en kan je veel leren op de werkvloer.

Wat wij jou bieden?

 • HOOG UURLOON! Bij onze opdrachtgever krijg je een uurloon van € 12,35 per uur! *indien 21 jaar of ouder bent;
 • Wanneer je tussen 6:00 en 22:00 uur werkt krijg je 15% extra betaalt wat je op een uurloon brengt van € 14,20 na 22:00 uur krijg je 30% extra betaald wat inhoud dat je uurloon dan € 16,05 is;
 • ADV uitbetaald in geld;
 • Een leuke opdrachtgever met gezellige collega's, waar hard gewerkt wordt;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Een afwisselende fulltime baan met mogelijkheden tot een vast dienstverband.

Wat wij vragen van jou

 • Je werkt graag met je handen en je bent gemotiveerd om het vak te leren;
 • Bereidheid om in 2 ploegen te werken;
 • Je hebt gevoel voor techniek;
 • Je bent geduldig en leergierig, je begint met een opleidingstraject het duurt even voordat je inzetbaar bent als allround medewerker;
 • Bij voorkeur heb je minimaal 1 jaar ervaring binnen een productie of een soortgelijk bedrijf.
Nog even wat over het bedrijf
Onze opdrachtgever heeft drie vestigingen in Beuningen, ’s-Heerenberg en De Heurne. Jij komt te werken op de vestiging in Beuningen. Er zijn ca. 150 teamleden werkzaam binnen deze organisatie. Voor alle locaties wordt get ontwerp, de productie, de logistiek en het transport zelf verzorgd. De keukenbladen worden verkocht via keukenstudio’s in Nederland, België en Duistland.
 
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop “solliciteer direct!” en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
nas
Vergelijkbare vacatures