Teamleider bakkerij productie

Geldermalsen, Nederland
Solliciteer
689 dagen geleden Vast Nader overeen te komen
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: -
Uren per week: 38
Ervaring: -
Opleidingsniveau: -

Je stapt binnen op je werk en er komt je een heerlijke geur tegemoet! Dit is de geur van versgebakken brood! Jij kan bijdragen aan de productie van het lekkerste brood wat jij de volgende dag kan kopen in de supermarkt! Hoe? Lees snel verder!

Wat ga je doen?

Als teamleider productie/voorman in onze bakkerij ben jij overkoepeld verantwoordelijk voor alle afdelingen. Zowel in de productie als bij de inpaklijnen stuur jij onze medewerkers aan en help je zelf ook mee indien nodig. Jouw team bestaat per shift uit ca. 25 medewerkers. Jij bent vrij om op elke afdeling te bekijken hoe het gaat. Er wordt van jou verwacht om te signaleren indien er problemen zijn. Wat er door jou gesignaleerd wordt, speel je door naar jouw leidinggevende. Zij pakken deze eventuele uitstroom-/verzuim gesprekken op. Jouw takenpakket bestaat dus in het kort uit het aansturen van het team en daarbij ook signaleren van problemen. Uiteraard vinden wij het ook fijn als je met ons meedenkt! Wij staan open voor jouw ideeën die bijdragen aan efficiënt werken. Wij staan zowel voor kwaliteit en kwantiteit.

Onze productie gaat 24/7 door op maandag t/m zondag. Van jou vragen we dat je in een 3 ploegendienst komt werken inclusief de weekenden. Wij hanteren een werkweek van 38 uur. 

Wat wij vragen van jou

 • MBO werk- en denkniveau
 • Je hebt ervaring in de foodsector (in een bakkerij is een pre)
 • Je hebt een flexibele instelling en beschikt over leidinggevende capaciteiten
 • Je bent woonachtig in de regio van Geldermalsen

Wat wij jou bieden

 • Salaris natuurlijk! Hoeveel precies is afhankelijk van jouw relevante werkervaring
 • 8% vakantiegeld, deze wordt uitbetaald in mei
 • 25 vakantiedagen op jaarbasis
 • Toeslagen tussen 04:00 - 06:00 en na 18:00! Deze loopt op tot 137%
 • Keuze uit wekelijkse of 4 wekelijkse betaling
 • Een verantwoordelijke en zelfstandige functie met mooie ontwikkelingsmogelijkheden
 • Je komt te werken binnen een familiaire, informele sfeer
 • Bij goed functioneren uitzicht tot vast dienstverband

Nog even wat over de bakkerij

Onze opdrachtgever bakt al jaren het lekkerste brood van Nederland! Dit doen zij in de industriële bakkerij vanuit de regio Geldermalsen. Omdat zij als geen ander weten hoe belangrijk de medewerkers zijn, bieden zij ook de mogelijkheid om producten vers bij hen in te kopen tegen een gereduceerde prijs. Dus het lekkerste brood, voor de beste prijs! Zij streven naar een goede samenwerking, houden van plezier op het werk en luisteren graag naar de medewerkers. Dus heb je ideeën of tips? Dan staan zij altijd open voor een gesprek!

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
nas
Vergelijkbare vacatures