Accountmanager in de automotive

's-Hertogenbosch, Nederland
Vacature is vervallen
328 dagen geleden Vast
Voltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Media, Marketing en Communicatie
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree

Als jij je ergens in vast bijt, laat je ook niet meer los totdat je jouw deal rond hebt gemaakt. Je hebt een ontzettende winnaarsmentaliteit en dat zal jouw omgeving beamen. Scoren, dat is wat jij wil. Je bent een echte ondernemer en je bent het liefst bezig met klantcontact. Daarnaast heb jij een passie voor auto’s, dus wat is er nou beter om jouw sales kwaliteiten te combineren met je passie?

Wat ga je doen?

Je start je dag met een bak koffie of thee en checkt je mail. Je pleegt de nodige telefoontjes en vervolgens staat om 10.00 uur jouw eerste afspraak gepland. Om 11.00 uur stap je weer terug in jouw mooie leaseauto. Yes, deze deal is binnen, door naar afspraak 2. Gedurende de dag drink je de nodige kopjes koffie en schakel je telefonisch continu met verschillende klanten en collega’s. Later die middag kom je terug op jouw werkplek in ’s-Hertogenbosch om je administratie bij te werken. De dag zit er weer op! Je ziet in je agenda dat je later deze week een netwerkborrel hebt. Leuk! Want jij hebt een écht talent voor netwerken.

In de functie van accountmanager automotive houd jij je voornamelijk bezig met het MKB-segment. Deze groep benader jij proactief, adviseer je en je werkt samen aan een goede relatie. Je komt te werken in een dynamische omgeving, elke week is anders. De ene week ben je meer binnen dan buiten en de andere week is het andersom.

Wat wij jou bieden

  • Salaris natuurlijk! Hoeveel? Daar komen we vast wel uit
  • Je ontvangt een leaseauto van een van onze top merken
  • Je komt te werken bij een mooie en stabiele werkgever
  • Bij goed functioneren wordt je na een korte periode overgenomen op contract bij het bedrijf zelf

Wat wij vragen van jou

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt aantoonbare werkervaring met verkoop buitendienst én in de automotive
  • Je bent communicatief en planmatig sterk en werkt zelfstandig
  • Je bent fulltime beschikbaar en flexibel inzetbaar
Nog even wat over het bedrijf
Onze opdrachtgever is een bekende dealer binnen 's-Hertogenbosch met gerenommeerde merken. Voor nieuwe en occasions ben je bij onze opdrachtgever aan het juiste adres! Naast de verkoop bieden zij ook andere dienstverleningen zoals: (private) lease, schadeherstel, verhuur en financieringen. Kortom een totaalaanbieder voor al het gemak m.b.t. jouw (nieuwe) auto!

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
commercieel
denbosch
brabant