Productiemedewerker 2 ploegen

Wijchen, Nederland
Vacature is vervallen
44 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2200 - 2500 per maand
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: -
Uren per week: 38 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Bij onze opdrachtgever in Wijchen, zijn wij op zoek naar een productiemedewerker met ervaring in de vleeswarenindustrie of foodindustrie. Je werkt hierbij aan een geautomatiseerde verpakkingslijn in een gekoelde omgeving tussen de 2 en 7 graden maar hier krijg je natuurlijk warme kleding voor. Het betreft hier een uitdagende en zelfstandige functie in een 2-ploegendienst met een aantrekkelijke toeslag. Bij goed functioneren in het mogelijk om door te groeien tot zelfstandig operator.

Functieomschrijving

Als productiemedewerker ben je mede verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van verpakkingsmachines. Samen met je collega’s zorg je er voor dat diverse soorten vleeswaren op de juiste manier vacuüm worden verpakt. Dit gebeurt in een hoog tempo en daarbij is het belangrijk dat je het hele productieproces in de gaten houdt. Samen met je team zorg je ervoor dat alles op tijd is verpakt en ingepakt voor verzending naar de klanten.

Onze opdrachtgever is marktleider op het gebied van versnijden, verpakken en distribueren van vleeswaren. Dagelijks worden er meer dan 100 verschillende soorten vleeswaren gesneden, verpakt en gedistribueerd naar grote supermarktketens. 

Wat wij jou bieden?

 • Een boeiende en afwisselende functie met een grote mate van verantwoordelijkheid met een aangename werksfeer en fijne collega's;
 • Je komt terecht in een dynamische organisatie met een passie voor food;
 • Goed salaris! Tussen de €2200 - €2500 bruto per maand;
 • De mogelijkheid om opleidingen of trainingen te volgen.
 • Wekelijks (of maandelijks) je salaris uitbetaald krijgen;
 • Reiskostenvergoeding van maximaal €6,- per gewerkte dag.

Wat ga je doen?

Jij als productiemedewerker bent  inzetbaar op alle werkplekken zoals de afdeling Slicing en verpakking. Je controleert de aanwezigheid van de juiste grond- en hulpstoffen, bouwt de productielijn om naar andere formaten met je collega's op basis van batchspecificaties. Je stelt de machine in en voert handmatige en machinale werkzaamheden uit. 

Er wordt gewerkt in een 2-ploegenrooster met werktijden van maandag t/m vrijdag van 06.00u-15.00u en van 15.00u-00.00u. Vleeswaren liggen ook in de supermarkt in de koeling. Dit betekent dat ook bij ons in koele ruimten wordt gewerkt. De temperatuur ligt tussen de 2 en 7 graden Celcius.

Wat wij vragen van jou?

 • Woonachtig binnen een straal van 20 km;
 • Ervaring in de productie als operator;
 • Ervaring in de foodbranche is een eis!;
 • Kennis van procedures (veiligheid, kwaliteit, hygiëne en materiaal);
 • Flexibele instelling.

Nog even wat over het bedrijf

Onze opdrachtgever is de grootste vleesverpakkingsproducent van de BeNeLux. Iedere dag worden hier meer dan 100 verschillende soorten vleeswaren gesneden, verpakt en gedistribueerd naar grote supermarktketens. Ze zijn marktleider op het gebied van versnijden, verpakken en distribueren van het volledige assortiment vleeswaren die bestemd zijn voor het retailkanaal. Er heerst hier een open en directe cultuur waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Maar het allerbelangrijkste vinden ze dat jij je thuis voelt in de organisatie!

 Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
nijmegen
wijchen
productie
logistiek
fulltime
food
gelderland
zonderdiploma
Vergelijkbare vacatures