Machinaal houtbewerker (CNC)

Oss, Nederland
Vacature is vervallen
241 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 10 - 14 per uur
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: Meubelen
Uren per week: 38
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 2 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Lig jij graag op de bank? Onze klanten wel! En jij mag ervoor zorgen dat zij nog lekkerder liggen. Van je hobby je werk maken, dat wil iedereen toch? En wij willen jou hier graag bij helpen!


Wat ga je doen?

Als machinaal houtbewerker ben je werkzaam met diverse zaag- , schuur- en freesmachines (CNC gestuurd). Bij jou begint het gehele meubelproces, want jij bent ten slotte onmisbaar in ons bedrijf. Samen met jouw collega’s realiseer jij maatwerk, dit doe jij natuurlijk met veel passie om de meubelwensen in vervulling te laten gaan. Elke order vergt weer de nodige aandacht, om het uiterste te leveren aan onze klanten.

Heb jij affiniteit met meubels en wil je graag alles tot in de puntjes nauwkeurig afgewerkt hebben? Dan is dit dé baan die jij zoekt!

 Wat wij jou bieden

  • Een fulltime baan voor de lange termijn! Als je het leuk vindt bij ons en wij zijn tevreden, dan bestaat de kans op een vaste aanstelling! Dienstverbanden van 10, 20, 30 jaar is bij ons zeker geen uitzondering!
  • Diversiteit, geen één meubel is hetzelfde bij ons! Elke dag is dus weer een uitdaging
  • Salaris? Daar komen we wel uit! Laten we eens een kopje koffie/thee drinken en dan gaan we graag het gesprek aan
  • Leuke collega's en een financieel gezonde organisatie!

 Wat wij vragen van jou

  • Jij hebt ervaring als machinaal houtbewerker (CNC gestuurde machines), bij voorkeur aangevuld met een relevante opleiding
  • Jij vindt het heerlijk om samen met je collega’s van een stuk hout de mooiste meubelen te maken
  • Affiniteit met meubelproductie is een grote pré, maar zeker geen eis

Nog even wat over de organisatie

Onze opdrachtgever is een vooruitstrevende organisatie, met diverse meubellijnen in het beheer. De organisatie blijft groeien en daarom zoeken wij continu nieuwe medewerkers die het vak graag willen leren. Wij staan voor de ontwikkeling en (persoonlijke) groei van onze medewerkers, want zeg nou zelf. Als jij het naar je zin hebt bij ons, dan is het toch juist nog veel leuker om bij ons te werken? 

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
brabant
gelderland
productie
oss
wijchen
geendiploma
zonderdiploma
techniek
denbosch
Vergelijkbare vacatures