Sales assistent(e)

Boxtel, Nederland
Vacature is vervallen
201 dagen geleden Vast
Voltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Media, Marketing en Communicatie
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: -
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree

Wat zou onze sales manager zonder jou moeten?! Jij snapt niet alleen wat commercie is, jij bént het. Daarnaast ben jij ontzettend goed met klanten en weet jij precies de juiste ondersteuning te bieden. Ben jij de saleskanjer die wij zoeken? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Jij bent de rechterhand van onze sales manager. Je houdt je bezig met het klantcontact en de afhandeling van klachten. Maar ook adviseer jij onze klant en zorg je ervoor dat alle zaken tot in de puntjes zijn geregeld. Je maakt rapportages, presentaties en omzetanalyses, en checkt ook regelmatig hoe de verkoopresultaten ervoor staan. Dit alles rapporteer jij aan de sales manager.
Maar je doet nog meer! Je bent ook hét aanspreekpunt tussen de sales manager en de rest van de organisatie. Vragen die binnen komen namens klanten, leg jij intern bij de juiste afdeling neer. Je volgt acties op en zorgt dat sales projecten verder opgepakt worden. Daarnaast maak je offertes voor onze klanten, maak je schappenplannen en geeft opvolging aan de gemaakte afspraken. Door de dag heen behandel jij alle binnenkomende telefoontjes en mailtjes van de sales manager. Jij hebt de regie, je bent stressbestendig en weet daarom nauwkeurig en georganiseerd te werken. Voor je het weet zit de dag er alweer op! Hectisch en afwisselend, maar dit maakt jouw baan zo leuk toch?! ;) 

Je werkt op het kantoor in Geldrop. Dit kantoor verhuist per januari 2020 naar de regio Zaltbommel, dus jouw werkplek ook. We willen graag dat jij ook mee gaat! Dus houd hier rekening mee.
De reden dat we deze functie op Boxtel geplaatst hebben, is omdat we dus eigenlijk iemand zoeken die tussen Zaltbommel en Geldrop woont i.v.m. de reisafstand.

Wat wij jou bieden

  • Salaris natuurlijk! Hoeveel precies? Daar komen we vast wel uit! Daarnaast ontvang je een vaste 13e maand
  • Voldoende vakantiedagen en je bouwt aan een goed pensioen!
  • Een zelfstandige, uitdagende functie met voldoende ruimte voor persoonlijke inbreng en ontwikkeling
  • Zijn wij tevreden over jou? En jij over ons? Dan is er een uitzicht op vast dienstverband!

Wat wij vragen van jou

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt aantoonbare commerciële ervaring
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Je bent woonachtig in de regio en bereid om mee te verhuizen van regio Geldrop naar Zaltbommel

Nog even wat over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een totaalaanbieder binnen de sanitairbranche. Zij bieden de topklasses onder de badkamerproducten. Zij ondersteunen je met het ontwerpen van badkamers en badkamerproducten. Kortom, dé plek voor jouw nieuwe badkamer!

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
commercieel
denbosch
brabant