Commercieel medewerker binnendienst

Wijchen, Nederland
Vacature is vervallen
58 dagen geleden Vast € 11 - 13 per uur
Categorie: Verkoop, Inkoop en Klantendienst
Branche: -
Uren per week: 24 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding
Vind jij het leuk om klanten telefonisch te woord te staan, en krijg je een kick bij het maken van een afspraak? Word dan commercieel medewerker binnendienst bij dit reclamebureau!

Wat ga je doen? 
Als commercieel medewerker binnendienst van dit reclamebureau ga je aan de slag binnen een gezellig team. Na een goed, fijn en uitgebreid inwerktraject word je gekoppeld aan een buitendienst medewerker. Het is jou taak om B2B klanten te benaderen en een afspraak te kunnen inplannen voor ‘jou maatje’ die hier dan als buitendienstmedewerker op gesprek gaat.  Je gaat te werk aan de hand van een script waar je uiteraard later je eigen commerciële draai aan mag/kan geven. Binnen deze functie ga je er voornamelijk dus voor zorgen dat de agenda van de buitendienstmedewerker vol staat met afspraken. Je bied de klanten aan om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken om hun organisatie in de reclame te laten komen van de bioscoopreclames. De buitendienstmedewerker weet te verkopen en hierna verdienen jullie beide een bonus als dit is gelukt!

Wat wij jou bieden:

  • Een functie voor langere tijd met uitzicht op vast dienst verband;
  • Een uitstekend salaris van €11,- per uur en een extra bruto vergoeding van €2,- per uur wat neer komt op een uurloon van €13,-;
  • Zowel part- als fulltime mogelijkheden;
  • Werken binnen een gezellig en gemotiveerd team;
  • Werken in dagdiensten (09:00-17:00);
  • Reiskostenvergoeding van 0,19 per km, indien je verder dan 10km van de werklocatie af woont.

Wat wij vragen van jou:

  • Je bent enthousiast en gedreven;
  • Ervaring als telefonisch verkoper is een pré;
  • Klantgerichte instelling;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Nog even wat over het bedrijf: 
Onze opdrachtgever exploiteert sinds 2003 de lokale en regionale reclame op filmdoeken in zowel Nederland als België. Deze organisatie is ook marktleider binnen deze branche. Maar liefst 100 bioscopen maken inmiddels gebruik van hun diensten. Deze sterk groeiende organisatie specialiseert zich in het verkopen van bioscoopreclames tegen aantrekkelijke tarieven voor haar klanten. Alle adverteerders wordt een totaalpakket aangeboden van vervaardiging en plaatsing van reclame-uitingen.

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button! 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
nijmegen
gelderland
wijchen
geendiploma
zonderdiploma
verkoop