Operator inpakafdeling

Waalwijk, Nederland
Vacature is vervallen
115 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2050 - 2650 per maand
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: -
Uren per week: 38
Ervaring: -
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Wil jij ook je steentje bijdragen aan de productie van het allerlekkerste brood en gebak? Dat kan! Jij kan aan al je vrienden en familie thuis vertellen dat jij deze broden hebt ingepakt. Hoe dan? Lees snel verder!

Wat wij jou bieden

  • Salaris tussen €2050 - €2650 bruto per maand o.b.v. 38 uur, dit is afhankelijk van jouw ervaring
  • Je ontvangt natuurlijk extra toeslagen bovenop jouw salaris i.v.m. jouw werktijden
  • Een leuke functie in een mooie en stabiele organisatie!
  • Volop doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden
  • Bij goed functioneren uitzicht op werk voor de lange termijn

Wat ga je doen?

Als operator inpak ben je verantwoordelijk voor het proces van een gehele inpaklijn. Denk hierbij aan instellen, monitoren en bijstellen van de lijn. Daarbij voer je werkzaamheden uit zoals o.a. etiketteren, metaaldetectie. Dit alles doe je natuurlijk conform kwaliteitsnormen en je bewaakt hiermee het verloop van het proces, signaleert en verhelpt verstoringen en stuurt het systeem bij waar nodig.
Daarnaast help en stuur je collega’s aan en eventuele verbeteringen geef je door aan de leidinggevenden. Je mag dus proactief meedenken in ons proces, leuk toch? Je krijgt dus veel verantwoordelijkheid. Jij zorgt dat al deze taken correct geregistreerd worden zodat alles goed is terug te vinden.

Er wordt gewerkt op maandag t/m zondag. Je wordt binnen een week voor ca. 38-40 uur ingepland in een 3-ploegen dienst. Dus geen paniek, je hoeft geen 7 dagen in de week te werken! De tijden waarop je werkt kunnen ontzettend verschillen, maar daarin verwachten we flexibiliteit van jou! 

Wat wij vragen van jou

  • Bij voorkeur heb je enige werkervaring opgedaan met inpakwerk in de voedingsmiddelenindustrie
  • Je bent flexibel ingesteld en je bent bereid om in wisselende diensten te werken (ook tijdens feestdagen, want dat zijn de drukste periodes!)
  • Je bent fulltime beschikbaar

Nog even wat over het bedrijf

Onze opdrachtgever werkt al jaar en dag aan de beste broden voor een grote supermarktketen. Ze hebben verschillende locaties door heel Nederland en is daarmee een ruim begrip in de bakkerswereld. Met een team van ca. 70 collega’s op de locatie in Waalwijk, kom je als nieuwe werknemer terecht in een warm bad met veel gepassioneerde medewerkers!

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
bakkerij
logistiek
productie
brabant
denbosch
tilburg
Vergelijkbare vacatures