Baliemedewerker groothandel

Oss, Nederland
Vacature is vervallen
302 dagen geleden Vast
Voltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Media, Marketing en Communicatie
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Denk jij altijd oplossingsgericht? En heb jij ook nog eens affiniteit met de bouw? Dan ben jij gemaakt voor deze functie!

Wat wij jou bieden

  • Een goed salaris! Hoeveel? Dit is afhankelijk van de ervaring die je meebrengt
  • 30 vakantiedagen
  • Een afwisselende functie in een familiair bedrijf met leuke collega’s
  • Bij goed functioneren is er een uitzicht op vast dienstverband

Wat ga je doen?

In jouw rol als baliemedewerker ga jij samen met onze klanten op zoek naar technische oplossingen zodat zij weer zo snel mogelijk weer werk kunnen verzetten. De klanten waar jij veelal contact mee hebt zijn professionele eindgebruikers, mensen die het vak begrijpen dus. Naast het klantcontact ondersteun je ook ons magazijn. Dit doe je d.m.v. bijvoorbeeld het verzamelen en gereed maken van orders.
Om het team uit te breiden zijn wij niet specifiek op zoek naar diploma’s, maar is jouw kennis en gedrevenheid hetgeen wat wij zoeken!

Daarnaast zorg jij met jouw nauwkeurige werkinstelling dat de showroom er altijd netjes uitziet en kan je gemakkelijk schakelen tussen de diverse werkzaamheden. Verder ben jij beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00, waardoor het weekend jou gegund is!

Wat vragen wij van jou

  • MBO werk- en denkniveau
  • Affiniteit en/of ervaring met (bouw)techniek. Nog geen ervaring maar kun jij je vinden in dit profiel? Ook dan zien wij jouw cv graag tegemoet
  • Je bent communicatief vaardig

Nog even wat over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in het centrum van Oss. Zij leveren producten en diensten aan ondernemingen die werkzaam zijn in de bouw en techniek sector. Deze familiaire groothandel is erg dynamisch en heeft een ruim assortiment. Door de producten en diensten die zij leveren, kunnen andere bedrijven haar werkprocessen optimaliseren. Samenwerken is van groot belang binnen de organisatie en zijn dan ook erg betrokken en loyaal naar haar klanten toe.

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
bouw
brabant
nas
gelderland
logistiek
denbosch
geendiploma
commercieel
Vergelijkbare vacatures