Orderpicker nacht

Oss, Nederland
Solliciteer
17 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 10,93 - 11,36 per uur
Categorie: Transport, Opslag en Logistiek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 1 jaar
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Ben jij een echt avond/nachtmens? Kun jij ook nog eens goed met een EPT overweg en flink sjouwen? Kom dan bij ons werken als crossdock medewerk(st)er!

Binnen het crossdock ben je als crossdock medewerk(st)er een belangrijke schakel binnen het logistieke proces. Jij bent samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor een efficiënte verwerking van de goederen van onze klanten. De doorlooptijd is erg hoog en daarbij dus ook het werktempo! Uiteraard begrijpen we dat dit moet groeien met de tijd. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het laden en lossen van de vrachtwagens d.m.v. een EPT en eventueel een heftruck. Daarnaast bestaan jouw werkzaamheden o.a. uit bijvoorbeeld: orderpicken, orders inpakken, verzendklaar maken van pallets, orders controleren en documenten van de binnengekomen en uitgaande goederen in orde maken.

Wat wij jou bieden

  • Het salaris is afhankelijk van jouw leeftijd én jouw ervaring, maar zal bij 22 jaar en ouder, naar verwachting liggen tussen €10.93 en de €11.36. Uiteraard krijg je ook toeslagen als jij binnen de toeslagtijden werkt, dit ligt tussen de 8.75% en 13.25%
  • Wij vinden jouw ontwikkeling heel belangrijk. Dit kan bijvoorbeeld bijscholen binnen de logistiek zijn, maar ook op jouw als persoon
  • Wij bieden graag de kans voor werk op de lange termijn, als je het goed doet en er is een wederzijdse klik dan gaat onze opdrachtgever graag een samenwerking voor onbepaalde tijd met je aan!

Wat wij vragen van jou

  • Jij hebt ervaring met een EPT en bent bij voorkeur in het bezit van een geldig certificaat
  • Jij vindt het leuk om samen te werken en hebt bij voorkeur ervaring binnen de logistiek
  • Beheersing van Nederlandse, Engelse of Poolse taal
  • Jij bent beschikbaar tussen 22:30 en 07:30 uur.
  • Je bent woonachtig in een straal van maximaal 20 km rondom Oss én in het bezit van eigen vervoer om hier te komen

Nog even wat over het bedrijf
Onze opdrachtgever is een internationale speler met een ontzettend goede naam binnen het MKB en grootbedrijf. Zij zijn net een beetje anders dan andere transportbedrijven en dat is ook waar zij voor staan, omdat als je je personeel en klanten als familie behandelt dan ga je ook een verbintenis aan voor de lange termijn. Zij merken dat dit een positief effect geeft, waardoor iedereen zich gehoord voelt! Bij onze opdrachtgever kun je terecht voor alle logistieke (en transport) vraagstukken, niets is te gek.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
nas
denbosch
brabant
logistiek
oss
gelderland
geendiploma
zonderdiploma
Vergelijkbare vacatures