Assistent product manager

Oss, Nederland
Vacature is vervallen
78 dagen geleden
€ 2340 per maand
Categorie: Administratie
Branche: -
Uren per week: 36
Dienstverband: Vast Voltijd

meer
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 2 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Word jij enthousiast van cijfers, heb jij een wiskundeknobbel en draai jij je hand niet om voor een potje hoofdrekenen? Dan ben jij mogelijk de kandidaat die ik zoek! Als Assistant Product Manager maak je onderdeel uit van het Product Management team van Oriental Merchant (Europe) en werk je in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Klantgerichtheid, het leveren van kwaliteit en betrokkenheid is waar onze medewerkers dagelijks voor staan. Als Assistant Product Manager ben je mede verantwoordelijk voor alle operationele zaken binnen het Product Management team van Oriental Merchant (Europe)

Wat ga je doen

Jij bent verantwoordelijk voor de binnenkomende goederen, magazijnbeheer, product management en product ontwikkeling.

Je zorgt ervoor dat binnenkomende goederen worden gecontroleerd op bijvoorbeeld containernummer, zegels en aankomsttijden. Ook houd je belangrijke aspecten in het oog zoals ingredienten en barcode. Na controle van de goederen boek je ze in met een handscanner. Ook bereken je palletconfiguraties. 
Om de producten in het magazijn juist te houden controlleer je dagelijks op dubbele locaties en dubbele pallets, ook voer je dagelijkse telactiviteiten uit die uit het systeem voortkomen. 

Zijn er nieuwe producten binnengekomen dan maak je deze aan in SAP. Je verwerkt de product controlelijsten en houdt de productstamgegevens up to date. Samen met de afdeling Quality controleer je aangeleverde informatie van leveranciers op juistheid. Klopt het niet? Dan onderneem je de juiste acties. Om de werkweek extra divers te houden kan het voorkomen dat je af en toe de handen uit de mouwen moet steken in het warehouse.

 

Wat we van je vragen

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau en goede kennis van Excel
 • Je hebt cijfermatig- en ruimtelijk inzicht
 • Time management
 • Je bent accuraat, stressbestendig, zorgvuldig en servicegericht
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent bereid ook mee te werken in het warehouse wanneer de werkdruk daarom vraagt

 Wat we je bieden

 • Salaris! Gebaseerd op opleiding, leeftijd en ervaring kan dit €15,- per uur (€2340 per maand) zijn
 • Reiskostenvergoeding
 • Werktijden van 8.45 uur tot 17.00 uur van maandag tot en met vrijdag
 • Een veelzijdige baan met uitdaging en waar veel ruimte is voor eigeninitiatief binnen een groeiende internationaal georiënteerde organisatie
 • Collega’s die ervan houden op z’n tijd goed te lachen!
 
 
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
oriental