Houtbewerker 2 ploegen

Nijmegen, Nederland
Solliciteer
21 dagen geleden Vast € 12 - 13,35 per uur
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Student (High School)
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Binnen dit stoere bedrijf sta je nooit stil en ben je altijd creatief bezig. Je krijgt hier de mogelijkheid om verder opgeleid te worden tot machinaal houtbewerker. Als ik je vertel dat je in een topteam terecht komt, lieg ik zeker niet! Ben je hier nog geen pro in maar klinkt dit jou wel goed in de oren? Lees dan snel verder wat dit bedrijf jou kan aanbieden!

Wat ga je doen?

Er wordt gewerkt in 2 ploegen op verschillende afdelingen, werktijden van 7:00 tot 16:00 en van 16:00 tot 01:00 uur. Je start op de eindcontrole, vanaf hier begint je opleidingstraject. Eerst ga je leren alle materialen te leren kennen en te controleren of alles wel klopt voordat het naar de klant gaat. Uiteindelijk ben je continue bezig met het bewerken van verschillende werkbladen wat voornamelijk machinaal wordt uitgevoerd. Maar de werkbladen moeten ook naar de eindcontrole afdeling, dit gebeurd niet machinaal. Je moet het dus ook niet erg vinden om als krachtpatsers af en toe de werkbladen naar de eindcontrole te brengen. Ook is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en kan je veel leren op de werkvloer.

Wat wij jou bieden?

Bij onze opdrachtgever krijg je een uurloon van € 12,00 tot € 13,35  euro per uur INCL adv! *indien je 22 jaar of ouder bent. Afhankelijk van jou ervaring word dit met jou besproken;

  • Je werkt in twee ploegen dus je krijgt 14% toeslag als je in de avond werkt;
  • Een leuke opdrachtgever met gezellige collega's, waar hard gewerkt wordt;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Een afwisselende fulltime baan met mogelijkheden tot een vast dienstverband.

Wat wij vragen van jou

  • Je werkt graag met je handen en je bent gemotiveerd om het vak te leren;
  • Bereidheid om in 2 ploegen te werken;
  • Je hebt gevoel voor techniek;
  • Je bent geduldig en leergierig, je begint met een opleidingstraject het duurt even voordat je inzetbaar bent als allround medewerker;

Bij voorkeur heb je minimaal 1 jaar ervaring binnen een productie of een soortgelijk bedrijf.

Nog even wat over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft twee vestigingen in Beuningen en ’s-Heerenberg. Jij komt te werken op de vestiging in Beuningen. Er zijn ca. 150 teamleden werkzaam binnen deze organisatie. Voor alle locaties wordt het ontwerp, de productie, de logistiek en het transport zelf verzorgd. De keukenbladen worden verkocht via keukenstudio’s in Nederland, België en Duistland.

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
productie
zonderdiploma
nijmegen
beuningen
gelderland
nas
Vergelijkbare vacatures