Rangeerder allround

Eindhoven, Nederland
Solliciteer
659 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 14,20 - 14,77 per uur
Categorie: Transport, Opslag en Logistiek
Branche: -
Uren per week: 30 - 32
Ervaring: -
Opleidingsniveau: -

Voor een super leuk bedrijf zijn wij op zoek naar een rangeerder! Heb jij een C rijbewijs of een T rijbewijs en kan jij schade vrij rangeren? Lees snel verder!

Wat ga je doen?

Je komt te werken in een klein team en werkt 6 tot 7 uur per dag. Je bent een paar uur per dag bezig met rangeren, maar gaat bijvoorbeeld ook een uurtje bijspringen in de gate house, zodat jij de administratieve verwerking kan afhandelen. Wanneer je werkzaam bent in de gate house, begeleid je ook de bezoekers naar de juiste locatie op het terrein.

Je werkt in wissel diensten, dit wisselt om de week. Echter liggen de werktijden altijd tussen 05:00 en 18:00.

Wat wij vragen

  • Incidenteel beschikbaar op zaterdag, omdat er sporadisch wel eens een trein komt met containers die gerangeerd moeten worden
  • Je bent in het bezit van rijbewijs C of T (code 95 is niet verplicht)
  • Jij bent 30/32 uur beschikbaar per week van maandag t/m vrijdag. Collega’s met vakantie? Voor jou geen probleem om wat extra te komen werken!
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Ook ben jij accuraat, dit in verband met het verwerken van administratieve werkzaamheden zoals bijvoorbeeld vervoersdocumenten.

Wat wij bieden

  • Een leuke en afwisselende baan binnen de logistieke/transport sector
  • Salaris natuurlijk! Dit ligt tussen de €14,20 en €14,77 bruto per uur
  • 20 vakantiedagen per jaar op basis van 32 uur
  • 8,33 vakantiegeld van jouw bruto jaarsalaris
  • Onze opdrachtgever is een ster en groeiende organisatie met een toekomstperspectief, bevalt het allemaal? Dan maak jij kans op een vast dienstverband bij onze opdrachtgever!

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een logistieke dienstverlener met twee vestigingen in Eindhoven en Turnhout (België). Zij zorgen voor alle logistieke werkzaamheden en het transport van hun klanten. De organisatie onderscheidt zich, doordat zij lange dienstverbanden hebben met medewerkers. Dit komt omdat zij graag het beste uit de medewerkers halen en ook commitment geven vanuit hun kant door contracten voor onbepaalde tijd te bieden na verloop van tijd, doorgroei mogelijkheden, training on the job noem het maar op! 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
nas
Vergelijkbare vacatures