Kipperchauffeur

Nijmegen, Nederland
Solliciteer
666 dagen geleden Vast € 12 - 15,50 per uur
Categorie: Bouw, Wegenbouw, Uitvoerend
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Rijden op een mooie nieuwe vrachtwagen? Wie wilt dat nou niet! Dit mooie familie bedrijf is zo aan het groeien dat ze nieuwe wagens hebben gekocht en opzoek zijn naar versterking van het huidige team! We zijn opzoek naar een fulltime kipper chauffeur voor langere tijd! 

Wat krijg jij voor je inzet bij ons?

  • Betaling conform beroepsgoederenvervoer (afhankelijk van ervaring waar je op ingeschaald gaat worden) dit zal liggen tussen de €12,00 en € 15,50 bruto per uur.
  • Afwisseling in verschillende locaties en projecten
  • 25 vakantiedagen + 3,5 adv dag 
  • Reiskostenregeling van €0,19 per km
  • Onkostenvergoeding van €0,63 per uur!
  • Mogelijkheid tot het wekelijks uitbetalen van je salaris

Dit bedrijf heeft meer dan 50 kipper auto's. Dit zijn zand/asfant wagens. Hiernaas hebben zij ook verschillende knijperauto’s en container auto’s. De vrachtwagens zijn grotendeels uitgerust met overdrukcabines, hydraulische afsluitkleppen, vloeistofdichte laadbakken en zijn geschikt om asfalt te transporteren.

Hoe ziet jou dag eruit als een chauffeur van zand,grind en grond?

Je bent een vroege vogel en als je wekker is gegaan ben je blij dat je weer aan de slag kan. Heerlijk werken in de buitenlucht op verschillende locaties in heel Nederland. Deze functie is op je lijf geschreven! Als kipperchauffeur in het grondverzet bestaan je werkzaamheden voornamelijk in het rijden van zand, grind en grond. Samen met je collega’s zorg je elke keer weer voor een geslaagd project en dat geeft je een voldaan gevoel.

Waarom ben jij onze ideale werknemer?

  • Je bent in het bezit van C, of CE rijbewijs
  • Je bent in bezit van een chauffeurspas + code 95
  • Bereid om in jezelf te investeren d.m.v. cursussen of opleidingen die je vanuit ons krijgt
  • Woonachtig binnen een straal van 30 km

Nog even wat over het bedrijf
Ze zijn een professioneel bedrijf dat actief is in de GWW sector. De projecten die worden aangenomen zijn veelal in Midden Nederland. Er werken middels meer dan 100 medewerkers. Alle medewerkers zijn belangrijk door de hechte familieband binnen de organisatie. De werkzaamheden die worden uitgevoegd bestaan uit: Verhuren van het machinepark, aannemen en onderhouden van grondwerken, wegenbouw, waterbouw en cultuurtechnische werken. Transportwerkzaamheden, het leveren van grondstoffen en nog veel meer! Het machine park bestaat uit modern materieel, deskundige en veel gemotiveerde medewerkers.

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop “solliciteer direct!” en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
nas
Vergelijkbare vacatures