Bakwagenchauffeur horecaproducten

Breda, Nederland
Solliciteer
34 dagen geleden Vast
Deeltijd
€ 462,4 - 584,78 per week
Categorie: Transport, Opslag en Logistiek
Branche: -
Uren per week: 32
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 2 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding
Periode: 30-10-2020

Haal je weekend naar je werk! Ze zeggen wel eens, de leukste mensen werken in de horeca én laat dat nou net jouw klantenbestand zijn!

Wij zijn op zoek naar een bakwagenchauffeur die bestellingen gaat bezorgen bij horecagelegenheden.

Wat ga je doen?

Jij werkt altijd in het weekend én 2 dagen daarbuiten. Je start tussen 05.30 uur en 7.00 uur en begint met het laden van jouw bakwagen, daarna ga je met een bijrijder op pad.

Wanneer jij de bestelling komt brengen, lever je deze tot in de keuken. Dit houdt in dat je misschien wel trappen op of af moet lopen met de producten, maar ook dat je het op de juiste plek mag zetten in de keuken. Hierdoor krijgt een “kijkje in de keuken” een hele nieuwe betekenis!

De werkdagen zijn altijd 2 dagen in het weekend én 2 dagen doordeweeks in overleg. De weekenddagen heb je zeker 8 uur per dag, op de doordeweekse dagen zal het rond de 5 a 7 uur per dag zijn.

Wat wij je bieden

  • Het salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Bij 21 jaar en ouder ligt het bruto weekloon op €462.40 en €584.78 (dit is conform de cao Beroepsgoederenvervoer. Gebaseerd op 32 uur per week, waarvan 16 uur tegen 150% per gewerkt uur en 16 uur tegen het normale uurloon en de ADV toeslag a 1,38% per gewerkt uur. Het normale uurloon ligt tussen €11.40 en €14.42.)
  • Bovenop jouw salaris krijg je ook nog €20.16 netto vergoeding per week (gebaseerd op 32 uur. Dit is een netto verblijfskostenvergoeding van €0.63 per gewerkt uur)
  • Bij goed functioneren en een wederzijde klik, gaan wij op termijn graag een contract voor (on)bepaalde tijd met je aan
  • Je krijgt wekelijks of 4 wekelijks uitbetaald
  • 8.33% vakantiegeld
  • 25 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband

Wat wij vragen van jou

  • Jij bent in het bezit van een C rijbewijs én code 95, daarnaast is enige ervaring als bakwagenchauffeur een grote pré
  • Jij vindt het leuk om in contact te zijn met collega’s, klanten of eigenlijk ieder ander. Het is daarom ook erg belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst in woord en bij voorkeur ook in geschrift
  • De opstapplaats is in Breda Noord, jij bent in het bezit van een auto om op locatie te komen.

Nog even wat over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf met het hoofdkantoor in Den Bosch, vanuit hier plannen zij voor (grote) klanten zoals bijvoorbeeld: Raben, Heineken, Sligro, maar ook veel met bouwmaterialen. Zij staan voor een langdurige samenwerking en dit stralen zij dan ook uit naar hun partners én medewerkers.

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
nas
brabant
tilburg
breda
denbosch
chauffeur
geendiploma
zonderdiploma
logistiek
horeca
transport
Vergelijkbare vacatures