Logistiek medewerker alleen op zaterdag

Waalwijk, Nederland
Solliciteer
24 dagen geleden Vast € 9,72 - 10,5 per uur
Categorie: Transport, Opslag en Logistiek
Branche: -
Uren per week: 8
Ervaring: Student (High School), 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Je kan zaterdag trainen in de sportschool en hiervoor abonnementskosten betalen. Of je traint je spierballen bij ons in het magazijn, je blijft fit en krijgt er voor betaald ook! Aan jou de keuze. Natuurlijk kies jij voor de tweede optie, dus lees snel verder!

Wat krijg jij van ons?

  • Salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring, maar ligt voor 21 jaar en ouder tussen de € 9,72 en € 10,50 bruto per uur
  • 8% vakantiegeld
  • Een leuke opdrachtgever die graag luistert naar het personeel. Zij worden dan ook gevraagd om actief mee te denken met het bedrijf
  • Bij goed functioneren een zaterdagbaan voor langere tijd! 
  • Indien je graag fulltime wil werken, dan zijn deze mogelijkheden er ook
  • Wil je wekelijks betaald hebben of per 4-weken? Beide mogelijk! 

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je komt bij ons binnen en allereerst krijg je speciale, warm houdende kleding aan. Je komt namelijk te werken in een gekoelde omgeving (+4°C) en daar willen we natuurlijk niet dat jij het koud krijgt. Je dag begint met het controleren van de inkomende goederen. Zijn er onderdelen die ontbreken? Dan roep jij jouw leidinggevende erbij en lossen jullie dit op. Is uiteindelijk de bestelling compleet? Yes! Je kan de totaalbestelling klaarzetten voor verzending. Het is belangrijk dat dit juist gebeurd op volgorde van de routes, zodat de chauffeur de bestellingen goed en snel kan bezorgen. Aan het eind van de dag zorg jij er nog voor dat je jouw werkplek opgeruimd achterlaat, zodat jouw collega’s op maandag weer fris en fruitig kunnen beginnen.

Je werktijden liggen tussen 7.00 uur en 16.00 uur.
 
Wie ben jij?
  • Jij bezit over een goede dosis motivatie
  • Jij bevriest niet van het werken in de kou
  • Je bent beschikbaar op zaterdagen
  • Je werkt volgens hygiëne regels en veiligheidsvoorschriften, want we willen wel dat er schoon gewerkt wordt met eten ;)

Het bedrijf waar je komt te werken

Onze opdrachtgever is een totaalleverancier binnen de zorgbranche. Of het nou gaat om eten, drinken of wonen zij verzorgen alles behalve de zorg zelf. Bij onze opdrachtgever staat de klant centraal, zij luisteren dan ook écht naar de klant en klantvraag! Zij zullen als adviseur optreden bij de vraag naar inrichting of verbouwing, maar ook hebben zij een uitstekende service waar je al je producten kunt bestellen door middel van hun one-stopshopping service en ook hier geven zij advies om zo min mogelijk voedsel te verspillen!

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
nas
Vergelijkbare vacatures