Accountmanager binnendienst technisch

Maartensdijk, Nederland
Vacature is vervallen
19 dagen geleden Vast
Deeltijd
€ 2250 - 2750 per maand
Categorie: Techniek
Branche: -
Uren per week: 32 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 2 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Wil jij ook graag onderdeel zijn van een super innovatieve organisatie binnen de branche van automatisch deuren. Je bent onderdeel van het verkoopteam West Nederland wat bestaat uit 8 medewerkers. Je rapporteert dagelijks aan de Teamleider Verkoop Binnendienst. Je bent verantwoordelijk voor het complete salestraject: vanaf de prospect fase tot het sluiten van de deal, en van het verwerken van de offerte tot aan de aftersales. Vind je het een uitdaging om “achter de schermen” in de sales aan de slag te gaan? Wil je meer weten? Lees snel verder.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende en afwisselende baan van 32-40 uur binnen een innovatieve branche;
  • Marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden als een laptop en mobiele telefoon en 38 verlofdagen per jaar (bij een fulltime dienstverband);
  • Een informele werksfeer waar met plezier én humor hard gewerkt wordt.

Wat ga je doen?
Je hebt contact met prospects en klanten. Dit gaat via de telefoon en per mail. Je adviseert en geeft de juiste invulling in hun wensen en ideeën om tot een passende offerte te komen. Door jouw technische informatievoorziening en opvolging weet je leads om te zetten in sales. Daarbij onderhandel, bespreekt en verwerkt offertes en orders met de klant. Heb je een project gescoord waar een collega naartoe moet vanwege de complexiteit aan wensen en eisen? Dan draag je het project over aan de Accountmanager Buitendienst. Voor alle andere klanten ben jij verantwoordelijk voor het gehele salestraject. Je zorgt voor een juiste overdracht van het gescoorde project aan de projectbegeleiders en volgt de order tot aan de levering. Je bent verantwoordelijk voor de specifieke klantafspraken en zorgt voor de juiste verwerking van offertes en orders in onze systemen.

Wat vragen wij?

  • Je hebt MBO+ werk- en denkniveau en 2 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt affiniteit met techniek/bouwkunde en hebt een passie voor sales;
  • Je bent een verkoper in hart en nieren en je ziet en pakt alle kansen om die extra klant of project te scoren;
  • Begrippen die goed bij je passen: probleemoplossend, proactief, stressbestendig, nieuwsgierig en verbaal sterk.

Nog wat over het bedrijf
Het bedrijf staat bekend om het nastreven van een leidinggevende en vooruitstrevende rol in de ontwikkeling, productie en wereldwijde verkoop van innovatieve, technologisch vooruitstrevende en kwalitatief hoogwaardige producten op het gebied van deur- en poortautomatisering.

Daarbij zijn zij een klantgerichte service- en onderhoudsorganisatie met vele productontwikkelingen en gemotiveerde medewerkers.

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop “solliciteer direct!” en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas