Medewerk(st)er verkoop- en inkoopadministratie

Oss, Nederland
Vacature is vervallen
252 dagen geleden Vast
Voltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Administratie
Branche: Groothandel
Uren per week: 40
Ervaring: -
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Hi administratieve topper! Jij weet zowel de verkoop als de inkoop compleet aan te pakken. Jij zorgt dat er niets in onze administratie onvindbaar is en we daarmee onze klanten op en top tevreden kunnen houden.

Wat ga je doen?

Als medewerk(st)er verkoop- en inkoopadministratie heb jij verschillende verantwoordelijkheden. Je beantwoordt de binnengekomen mails of stuurt deze door naar de desbetreffende persoon. Er staan verschillende orders van klanten en leveranciers klaar. Aan jou de taak om de orders te bevestigen, en te verwerken in het systeem. Is er een bepaalde order niet compleet? Dan plaats jij deze op de backorder lijst waardoor deze later geleverd kan worden. Jij houdt deze lijst ook bij.
Daarnaast stuur jij herinneringen aan onze leveranciers indien nodig. Je verzorgt bestellingen bij onze samenwerkingspartners en beheert en verzend de inkoopdocumentatie.

Wil je wat extra? Dat hebben we voor je!
Als alles goed gaat, kan je de inkooporders maken op basis van de backorder lijsten en de overblijvende voorraad. Daarnaast kan je dan ook de standaard verkooporders mee invoeren. Zo blijft jouw takenpakket veelzijdig en zal jij je niet snel vervelen!

Je komt te werken op onze hoofdvestiging in Oss. Op deze afdeling werk en zit je samen met jouw collega’s van de binnendienst, buitendienst, baliemedewerkers en magazijnkrachten. Je gaat werken in fulltime dienstverband waarbij je werkt op maandag t/m vrijdag, en roulerend op zaterdag(ochtend). Jouw werkdagen beginnen tussen 8:00 uur - 9:00 uur en eindigen tussen 17:00 uur - 18:00 uur.

Wat wij jou bieden

  • Salaris natuurlijk! Hoeveel dit precies is, hangt af van jouw ervaring
  • Een leuke en veelzijdige functie binnen een informele organisatie
  • Voldoende ontwikkelingsmogelijkheden! Omdat wij een bijna familiare organisatie zijn, denken wij graag met jou mee
  • Bij goed functioneren kan jij hier blijven voor een langere tijd met uitzicht op vast dienstverband

Wat wij vragen van jou

  • Je beheerst over MBO werk- en denkniveau
  • Je hebt (bij voorkeur) enige affiniteit of ervaring in een bouw-/technische omgeving
  • Je beschikt over enige ervaring in een commerciële / administratieve rol

Nog even wat over het bedrijf

Deze technische groothandel is al een lange tijd actief is op gebied van bouw en industrie. Zij verkopen van gereedschappen tot aan persoonsbescherming middelen tot aan machines. Naast de levering wordt er vanzelfsprekend ook geadviseerd aan klanten en als kers op de taart bieden ze oplossende mogelijkheden aan met de juiste producten.
Denk aan motto: U vraagt, wij leveren! Het gezellige familiebedrijf is inmiddels uitgebreid naar 5 vestigingen in Brabant, dus gezellige mensen wees welkom! 

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
gelderland
brabant
denbosch
commercieel
administratie
Vergelijkbare vacatures