Inpakmedewerker parttime productie

Wijk bij Duurstede, Nederland
Vacature is vervallen
34 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 12,94 per uur
Categorie: Productie en Ambachten
Branche: -
Uren per week: 24 - 32
Ervaring: -
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Vlugge handjes en de juiste werkhouding, dit zijn woorden waarin je je meteen herkent. Je vind het heerlijk om je samen met collega’s dagelijks de productie op orde te brengen. Wij willen dat je werkplek voelt als een soort ‘’thuiskomen’’ je brengt er natuurlijk ook veel tijd door! Dit doen wij door een prettige werkomgeving te creëren met collega’s waar je op kan bouwen en die je kan vertrouwen! LET OP! het betreft in eerste instantie een baan voor 3 tot 4 dagen. 

De meeste diensten vallen tussen 07:00-18:00, het kan voorkomen dat er af en toe een dienst voor je tussen zit van 16:00-23:15. 

Wat wij jou bieden

 • Een baan voor 24 tot 32 uur per week; in de toekomst eventueel 40 uur mogelijk;
 • Een goed uurloon van minimaal €12,94 bruto per uur;
 • Werk voor langere tijd en kans op een vaste aanstelling;
 • Tussen 18:00 en 00:00 een ploegentoeslag van 133% en tussen 00:00 en 06:00 135%;
 • Dagelijk staat er iets lekkers klaar in de kantine voor alle medewerkers; 
 • Reiskosten vanaf 10km enkele reis tot een maximum van €6 per dag.

Wat ga je doen?

Je bent lekker aan het werk met je handen. Dagelijks zorg je ervoor dat het eindproduct handmatig ingepakt wordt. Dit betekend dat je volgens de opgestelde procedures en instructies de werkzaamheden uitvoert. Dit doe je samen met je collega’s en in overleg met je teamleider/inpak chef. Verder zorg je ervoor dat de productieomgeving netjes achtergelaten wordt aan het eind van de dag door deze te reinigen en desinfecteren.

De werktijden liggen tussen 07:00 - 22;00. De meeste diensten zullen overdag zijn. Je rooster krijg je altijd een week van te voren voor de week daarop! 

Wat wij vragen van jou?

 • Je bent de medewerker die voor ons het verschil maakt en staat altijd voor je collega’s klaar;
 • Je hebt het liefst al ervaring in een vergelijkbare functie (binnen een industriële food omgeving) dat voor ons helemaal een pluspunt;
 • Kennis van HACCP (of diploma) is een pre;
 • Je bent betrouwbaar en sociaal;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;

Nog even wat over het bedrijf  
Ze zijn een specialist in het produceren van zoete en hartige bladerdeeg producten en de BESTE snacks die je ooit geproefd hebt. Dit leveren ze aan vele horecagroothandels tankstations en grote cateraars voor ziekenhuizen etc. Er hangt een fijne sfeer in het bedrijf en ze houden van eenvoud: gewoon doen, met de beide benen op de grond en beloftes waarmaken. Is dit iets wat je aanspreekt? Dan ben jij hier van harte welkom!

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop “solliciteer direct!” en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
productie
geendiploma
gelderland
Vergelijkbare vacatures