HR adviseur parttime

Zaltbommel, Nederland
Vacature is vervallen
264 dagen geleden Vast
Deeltijd
€ 16,15 - 17,31 per uur
Categorie: Personeel en Organisatie
Branche: -
Uren per week: 24 - 28
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 2 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Als HR adviseur bij onze opdrachtgever ben jij dé belangrijkste schakel voor de werkbeleving en het werkplezier van de medewerkers.

Onze opdrachtgever is ontzettend hard aan het groeien en zijn daarom een nieuw pand aan het bouwen in Oss, hier zullen zij naar verwachting in maart/april 2020 naartoe verhuizen. De doelstelling voor 2020 is om van 100 medewerkers te groeien naar 200 medewerkers. Dit houdt in dat je een uitgebreid takenpakket krijgt.

Wat ga je doen?

Werving en selectie van vaste- en flex medewerkers, (ziekte) verzuim gesprekken en het contact met de arbo diensten, in- en uitstroomgesprekken, administratieve verwerking van alle HR gerelateerde zaken, maar ook gericht op het opstellen van contracten van kandidaten. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor de flexpartners, zodat jij niet alle werving alleen hoeft te doen.

De huidige functie is voornamelijk op operationeel / tactisch niveau. Gezien de enorme groei binnen de organisatie bestaat de mogelijkheid dat op termijn meer op strategisch niveau geopereerd kan worden.  Denk hier bijvoorbeeld aan: het opstellen van een gedegen on-boarding programma, opleidingstrajecten, digitalisering van alle processen gelieerd aan HRM.

Wat wij van je vragen

  • Jij hebt tenminste 2 jaar ervaring met HR(M) gerelateerde processen, dit mag zijn bij een uitzend- of detachering organisatie, alsmede binnen het bedrijfsleven
  • Jij durft op je strepen te staan en weet dit op een nette, maar duidelijke manier, over te brengen bij de medewerkers
  • Niet alles is wat het lijkt, daarom is doorvragen jouw specialiteit! De vraag achter de vraag herkennen of achterhalen
  • Jij bent bereid om eerst in Zaltbommel te werken en vanaf maart/april mee te gaan naar de locatie in Oss

Wat wij jou bieden

  • Jij krijgt een bepaalde tijdcontract, op basis van 24 tot 28 uur. In de toekomst is eventueel 32 uur bespreekbaar
  • Het salaris voor deze functie is maximaal €3000 bruto per maand o.b.v. een fulltime werkweek, afhankelijk van jouw kennis en ervaring
  • Doorgroeimogelijkheden! Doordat onze opdrachtgever groeit, is het belangrijk dat jij jezelf ook kunt blijven ontwikkelen. Wij dragen graag ons steentje hier aan bij
  • Reiskostenvergoeding

Nog even wat over het bedrijf

Bij onze opdrachtgever hanteren ze kantoornamen als bijvoorbeeld: Shanghai, Melbourne, Tokio, London hierdoor waan je jezelf altijd weer op een mooie reis. Zij zijn momenteel nog gevestigd in Zaltbommel, maar gaan rond maart/april verhuizen naar Oss. Hier zijn ze een groter pand aan het bouwen, zodat ze allemaal wat ruimer in het jasje komen te zitten. Zij zijn net één grote familie en hechten veel waarde aan een goede balans tussen werk-privé.


Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
oss
brabant
gelderland
wijchen
administratie