Beveiliger

Nijmegen, Nederland
Vacature is vervallen
11 dagen geleden Tijdelijk
Voltijd
€ 12,12 per uur
Categorie: Dienstverlening, Beveiliging
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Heb jij een professionele en gedisciplineerde werkmentaliteit? Heb je al enkele jaren ervaring in de beveiliging en ben je bereid op flexibele uren te werken? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als Medewerker Beveiliging zijn het ontvangen van bezoekers en zorgdragen voor de beveiliging van goederen de twee belangrijkste verantwoordelijkheden. Je gaat bezoekers ontvangen, deze bezoekers verleen je toegang tot het pand op basis van gestelde criteria. Je verwijst de vervoerders naar de juiste laaddeur en registreert de kentekens van bezoekers.

Ook houd je je bezig met het zorgdragen voor de beveiliging van goederen. Je moet dan denken aan het openen van het pand, strekken en innemen van sleutels volgens de autorisatielijst en het instrueren van bezoekers in het magazijn. Je gaat je bezig houden met observeren en je spreekt iemand aan op zijn ongewenste gedrag. Hierbij komen ook administratieve werkzaamheden.

Werktijden: Er wordt gewerkt in 2 ploegendienst. De ene week in vroege dienst en de andere week in late dienst. De vroege dienst loopt van 4:30 uur tot 14:45 uur en de late dienst loopt van 14:45 uur tot einde werkdag. Gemiddeld genomen is dat tussen de 24.00 en 01.00 uur uur. Tijdens werktijd is er een half uur pauze die op de werkplek genomen moet worden. Tijdens verlof van een directe collega wordt er uitsluitend in de late dienst gewerkt. Indien van toepassing kan dit meerdere weken achter elkaar zijn.

Wat vragen wij van jou?

 • MBO werk- en denkniveau.
 • Enige jaren ervaring in een soortgelijke functie
 • Basis kennis van de omgang met het MS Windows operating systeem
 • Basis kennis van Outlook en Excel
 • Goede mondelinge communicatie in de Nederlandse en Engelse taal
 • Goede schriftelijke communicatie in de Nederlandse taal
 • In het bezit zijn van een BHV-certificaat of bereid zijn deze op kosten van de opdrachtgever te behalen

Wat bieden wij?

 • Een afwisselende, zelfstandige baan in een leuk en dynamisch team, met volop mogelijkheden om te groeien en ontwikkelen
 • Een marktconform salaris van €2100,- per maand aangevuld met secundaire arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijke provisieregeling
 • Korting op onze producten, een collectieve (zorg)verzekering en een studieregeling,
 • 25 vakantiedagen, plus 3 ATV-dagen en een mogelijkheid tot het opbouwen van 3 extra verlofdagen (op jaarbasis)

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een logistiek distributiecentrum in Bijsterhuizen dat gespecialiseerd is in de ICT producten. Het bedrijf verkoopt en distribueert automatisering- en telecomtechnologie naar partijen die deze technologieën weder verkopen of deze producten ombouwen tot eindproducten en diensten.

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop

“solliciteer direct!” en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nijmegen
wijchen
nas
naswerkt
gelderland
beveiliging
beveiliger
tijdelijk