Magazijnmedewerker technische groothandel

Oss, Nederland
Vacature is vervallen
335 dagen geleden Vast
Voltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Transport, Opslag en Logistiek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Hi harde werker! Ben jij op zoek naar een leuk familiebedrijf met alleen maar enthousiaste collega's? Gevonden! Wij staan te springen om jouw profiel want wij zijn op zoek naar een medewerker in ons magazijn.

Wat ga je doen?
Jij bent verantwoordelijk voor ons hele magazijn in Oss! De inkomende én uitgaande goederen. Van de binnenkomende schroefjes en batterijen, tot de verzending van stofmaskers en andere gereedschappen. Jij krijgt dus alles te zien. Hoe leuk is dat? Jij zorgt voor het laden en lossen, uitpakken en controleren, coderen en sorteren van deze goederen. Ook maak je ze verzendklaar en verdeel je de pakketten over de diverse bezorgdiensten. Uiteraard houd je ons magazijn ook schoon en zorg je dat alles op voorraad blijft. Oftewel, jij hebt echt een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid! Je komt te werken in een klein, gezellig team van ca. 7 personen waar jij zelfstandig je taken uitvoert. 

Je werkt standaard op maandag t/m vrijdag van 8.00 uur – 17.00 uur óf 9.00 uur – 18.00 uur. Deze diensten worden in overleg per week gewisseld. Incidenteel wordt er van je verlangd dat je ook op zaterdagochtend werkt van 8.00 uur – 13.00 uur.

Wat wij jou bieden

  • Salaris. Hoeveel precies? Daar komen we vast wel uit! ;)
  • Je volgt een inwerktraject via ons waardoor we jou alle kneepjes van het vak leren
  • Gaat alles goed in het magazijn? Dan kijken we met jou naar de doorgroeimogelijkheden! Denk hierbij aan baliemedewerker of in de binnen-/buitendienst werken. Doordat wij een familiebedrijf zijn, bekijken we jouw persoonlijke ontwikkeling zeker!
  • Nog geen heftruckcertificaat? Geen probleem! Deze kan je eventueel via ons behalen
  • Bij goed functioneren is er een uitzicht op vast dienstverband

Wat wij vragen van jou

  • Je hebt affiniteit of ervaring in de techniek en/of het magazijn
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B en bij voorkeur heb je ook een heftruckcertificaat
  • Je bent fulltime inzetbaar

Nog even wat over het bedrijf

Deze technische groothandel is al een lange tijd actief is op gebied van bouw en industrie. Zij verkopen van gereedschappen tot aan persoonsbescherming middelen tot aan machines. Naast de levering wordt er vanzelfsprekend ook geadviseerd aan klanten en als kers op de taart bieden ze oplossende mogelijkheden aan met de juiste producten. 
Denk aan motto: U vraagt, wij leveren! Het gezellige familiebedrijf is inmiddels uitgebreid naar 5 vestigingen in Brabant, dus gezellige mensen wees welkom! 

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
gelderland
denbosch
logistiek
Vergelijkbare vacatures