Operator food

Tiel, Nederland
Solliciteer
666 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2200 - 2600 per maand
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: -
Uren per week: 38
Ervaring: -
Opleidingsniveau: -

Door continue groei binnen onze industriële bakkerij zijn wij op zoek naar een industrieel broodbakker of beter genoemd een operator brood! 

Wat ga je doen?

Als operator food kom jij te werken in een super mooie industriële bakkerij. Als operator kom je opde afdeling grootbrood, hier maak jij het lekkerste brood van Nederland. Jij bent verantwoordelijk voor een goed verloop van onze productie. Onder jouw verantwoordelijkheden valt o.a.; het bedienen, controleren en regelen van het gehele proces, proces- en kwaliteitscontroles en storingen oplossen. Waardoor jij elke dag het lekkerste brood produceert! 

Je werkt bij ons in een 3/4-ploegen systeem. Dit betekent dat je zowel dag-, avond en nachtdiensten meedraait en ook de weekenden is geen probleem voor jou! 

Wat wij vragen van jou

  • MBO werk- en denkniveau
  • Je bent bereid in 3/4-ploegen te werken te werken
  • Je hebt ervaring als bakker ((industrieel is een pre) of ervaring in de voedingsmiddelenindustrie 
  • Je bent enthousiast, stressbestendig en je werkt graag in een hygiënische omgeving

Wat wij jou bieden

  • Dit is conform bakkers cao en is afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring, maar verwacht tussen €2200 - €2600 bruto per maand exclusief toeslagen
  • Een verantwoordelijke, afwisselende functie met voldoende ontwikkelingsmogelijkheden
  • Een organisatie met een informere sfeer, waar hard werken wordt beloond!
  • Bij goed functioneren bestaat de kans op een vaste aanstelling

Over onze opdrachtgever

Wij zijn een toonaangevende industriële bakkerij binnen de bakkerswereld. Al jaren bakken zij de lekkerste en kwalitatieve broden van Nederland! Elke dag werken er hier vele mensen met ontzettend veel plezier. Als dank voor de harde inzet van de medewerkers bieden wij ook de mogelijkheid om producten vers bij ons in te kopen tegen een gereduceerde prijs. Zo heb je altijd het lekkerste brood én ook nog voor minder geld dan in de winkel. We streven naar een goede samenwerking, houden van plezier op het werk en luisteren graag naar ons personeel. Dus als je bij ons werkt en heb je ideeën of tips? Dan staan wij altijd open voor een gesprek!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
nas
Vergelijkbare vacatures