Bouwplaats medewerker

Beuningen, Nederland
Solliciteer
39 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 12 - 15 per uur
Categorie: Bouw, Wegenbouw, Uitvoerend
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Student
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Voor een klant van ons in Beuningen zijn wij per direct opzoek naar iemand die het vak wilt leren! Ben jij leergierig en vind jij het fijn om in de buitenlucht aan de slag te gaan? Van een beetje aarde aan je handen ben je ook niet vies. Deze baan is weggelegd voor jou!

Wat bieden wij

 • Doorgroeimogelijkheden tot zelfstandig boormeester;
 • Salaris tussen de €12,00 en €15,00 euro per uur!;
 • Een veelzijdige baan met diversiteit van locaties en collega’s;
 • De mogelijkheid tot vast dienstverband;
 • Keuze uit wekelijks of vier wekelijkse betaling;
 • Vast contact persoon bij NasWerkt!;
 • De mogelijkheid om opleidingen of curussen te volgen zodat je meer papieren krijgt!;

Wat ga je doen
Elke ochtend verzamel je je met je team op het kantoor in Beuningen. Vanaf Beuningen vertrek je samen naar de locatie waar er gewerkt wordt. Jij gaat de ervaren boormeeste asisteren bij de werkzaamheden zoals o.a de graaf werkzaamheden en handmatige boringen ondersteunen. 

Als ervaren boormeester  wat je naar een tijd wordt ben je verantwoordelijk voor het proces van de boring. Ze beginnen met een gestuurde proefboring van de ene naar de andere kant van het traject. De boormachine stuurt deze pijpen één voor één onder de grond. De mannen buiten plaatsen elke keer een buis op de boormachine tot ze de overkant hebben bereikt.  De boormeester bedient de boormachine en moet proberen om de boring zo dicht mogelijk langs de vastgestelde coördinaten te sturen. De afstemming tussen binnen en buiten is heel belangrijk. Het team is net een hecht voetbalteam: als er eentje niet functioneert, werkt het niet. Je moet honderd procent op elkaar kunnen vertrouwen."

Wie ben jij
 •  Je bent in het bezit van een rijbewijs;
 •  Je hebt een VCA diploma op zak of bent bereid deze te halen;
 • Je fysieke gesteldheid is in orde zodat je de werkzaamheden goed kan uitvoeren;
 • Je vind en het niet erg om in de buitenlucht te werken;

Nog wat over het bedrijf
Onze opdrachtgever is sinds 1989 actief als onafhankelijk grondboorbedrijf in de milieu en geotechnische sector. Door de inzet en kwaliteit van de medewerkers en het moderne apparatuur kunnen zij een bijdrage leveren aan diverse onderzoeken. Door internationale ervaring en snelle inzetbaarheid bij verschillende projecten door Europa zijn ze een gerespecteerd partner bij het uitvoeren van milieutechnische en geotechnische projecten. Er wordt onder andere samengewerkt met de overheid op zowel nationaal als internationaal niveau, ingenieursbureaus, aannemingsbedrijven, oliemaatschappijen en research instituten.

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop “solliciteer direct!” en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
nas
Vergelijkbare vacatures