Medewerker productie bakkerij

Est, Nederland
Solliciteer
26 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 10,77 - 14,43 per uur
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: -
Uren per week: 32 - 38
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

De geur van zoetigheid en gebak, dat is toch iets waar je elke dag wel in wil werken? Dat ga jij doen met je nieuwe baan als productiemedewerker bij een banketbakker! Binnen de kortste tijd kun jij je opgeven voor Heel Holland Bakt want jij decoreert de mooiste gebakjes en taarten! 

Wat ga je doen?

Jij bent de belangrijke schakel binnen ons bedrijf... want zonder jou is er geen gebak! Jij zorgt ervoor dat al het banket gedecoreerd wordt en ingepakt wordt zodat de grote supermarkten voorzien zijn van hun overheerlijk gebak. Vertel jij met grote trots op de volgende verjaardag dat het gebak dat zij serveren misschien wel door jou bereid is?  Daarnaast draag je verantwoordelijkheid voor de ovens en dat de  deegvoorbereiding op volle touren draaien.  Jij werkt netjes en volgens conform kwaliteit- en hygiëne eisen. 

Eind van de dag zorg je ervoor dat alles netjes geveegd en schoongemaakt word zodat je de volgende dag weer fris aan een nieuwe productiedag begint! 

Werkdagen/tijden

Als medewerker in het banket heb je fijne werktijden in dagdiensten van maandag t/m vrijdag tussen 05:00-17:00. Jouw werktijden wisselen tussen deze tijden en een voorkeur aangeven is mogelijk, hier proberen we rekening mee te houden waar kan. 

Er wordt wel om flexibiliteit gevraagd, hiermee bedoelen wij : om de week wordt er van je verwacht dat je beschikbaar bent om in het weekend te werken. Als je in het weekend werkt, ben jij door de weeks een dagje vrij!

LET OP! Met feestdagen wordt ook gewerkt, de winkels moeten namelijk ook op die dagen worden bevoorraad met heerlijk banket! Met het hele team proberen we dan een zo passend mogelijk rooster te maken. 

Wat wij jou bieden

 • Startsalaris conform bakkers cao €10,77 bruto per uur (bij 21 jaar en ouder);
 • Tussen 05:00-06:00 een uurloon van €14,43 bruto i.v.m. toeslag van 134%;
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen op jaarbasis;
 • Keuze uit wekelijks of 4 wekelijkse betaling;
 • Reiskosten als je verder dan 10 km moet rijden;
 • Bij goed functioneren is er een uitzicht op vast dienstverband;
 • En natuurlijk een prettige werkgever waarbij je geen nummertje bent;

Wat wij vragen van jou

 • Werken in koude en warme omgeving is voor jou geen probleem;
 • Heb jij al ervaring in de productie of bakkerij ? Mooi! dit is voor ons een pre;
 • Je bent een omgeruimd type en werkt nauwkeurig;
 • Je woont in de regio van Est; 
 • Flexibiliteit wordt gevraagd, dit i.v.m. om de week werken in het weekend + feestdagen in overleg;
 • Je bent langer dan 1.60, dit in verband met de hoogte van de productielijn;

Nog even wat over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een modern familiebedrijf in de banket regio Waardenburg. Zij verzorgen versgebakken gebak en banket aan allerlei supermarkten door heel Nederland. Uiteraard werken zij conform de voedsel- en veiligheidsvoorschriften. Je komt sowieso te werken in een erg hygiënische omgeving. Het bedrijf heeft korte communicatielijnen en daardoor voel jij je snel onderdeel van het team!

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
nas
bakkerij
Vergelijkbare vacatures