Grondwerker

Nijmegen, Nederland
Solliciteer
680 dagen geleden Vast € 11 - 15 per uur
Categorie: Bouw, Wegenbouw, Uitvoerend
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Werken in de buitenlucht, werken met je handen en elke dag weer iets moois realiseren en dat voor een uitstekend salaris? Dan ben jij de grondwerker die wij zoeken!

Onder het motto ‘’in overleg is alles mogelijk’’ gaan wij aan de slag voor elk project! De organisatie heeft korte lijnen door de hechte familieband. ALLE +/- 100 medewerkers zijn belangrijk voor de organisatie! Als grondwerker draag jij hier graag je steentje aan bij. Meestal zal je werken in een ploeg en samen met de buizenleggers, machinisten van de mobiele kranen, chauffeurs en de vakman zorgen jullie voor een geslaagd project. Je vind het prettig om steeds weer op verschillende locaties en te komen werken en dit maakt het de ideale baan voor jou.

Wat krijg je voor je inzet van ons?

  • Betaling conform LEO cao (afhankelijk van ervaring waar je op ingeschaald gaat worden) dit zal liggen tussen de €11,00 en € 15,00 bruto per uur;
  • Afwisselende baan op verschillende locaties en projecten;
  • 25 vakantiedagen + 13 adv dagen;
  • Reiskostenregeling 15+km is € 0,17 per km;
  • Mogelijkheid tot het wekelijks uitbetalen van je salaris;
  • De mogelijkheid tot het volgen van trainingen en opleidingen zodat je allround inzetbaar bent en altijd op de hoogte blijft van de nieuwtjes!.

Je verricht handmatige grondwerkzaamheden waar de machines niet bij kunnen komen, bijvoorbeeld bij het aanleggen van kabels en buizen van woningbouw. Dus conditioneel ben je in topvorm en kweek je je spierballen. Andere voorkomende projecten waar je deel van uit zal maken zijn cultuurtechnische onderzoeken, bodemsaneringen of bij de wegenbouw.

 Wij vragen niet veel, maar het is handig als je het volgende bezit

  • Een geldig VCA certificaat, of bereidheid om deze te behalen via ons;
  • Een rijbewijs en het liefst nog eigen vervoer;
  • Enige ervaring in het grondverzet.

Nog even wat over ons bedrijf Derks GWW
Wij zijn een professioneel bedrijf dat actief is in de GWW sector. De projecten die worden aangenomen zijn veelal in Midden Nederland. Er werken middels meer dan 100 medewerkers bij ons. Alle medewerkers zijn belangrijk door de hechte familieband binnen onze organisatie. De werkzaamheden die worden uitgevoegd bestaan uit: Verhuren van het machinepark, aannemen en onderhouden van grondwerken, wegenbouw, waterbouw en cultuurtechnische werken. Transportwerkzaamheden, het leveren van grondstoffen en nog veel meer! Het machine park bestaat uit modern materieel, deskundige en veel gemotiveerde medewerkers.

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop “solliciteer direct!” en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Vergelijkbare vacatures