Teamleider

Waalwijk, Nederland
Vacature is vervallen
73 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2500 - 4000 per maand
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Manager (Manager / Supervisor)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Direct op contract? Goede arbeidsvoorwaarden en ook nog eens een baan waarbij geen een dag saai of ongezellig is? Wie wilt dat nou niet!  

Voor een groot distributiecentrum in Waalwijk zijn wij per direct opzoek naar een echte people teamleder!

Samen met jouw collega's zorg je ervoor dat het hele operationele proces loopt. Jij werkt mee, je stuurt collega’s aan, maakt planningen en bent het aanspreekpunt voor de chauffeurs die de vrachten komen halen. Samen met de chauffeurs kijk je ook naar het laadproces van de routes, zodat hij/zij deze zo optimaal mogelijk kan laden. Je zorgt dat de medewerkers de vracht zo sorteren dat de chauffeur blij weer vertrekt.

Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor het behalen van KPI’s en zorgt voor de algemene orde en netheid op het depot. Heb je personeel tekort? Dan kan je in je budgetten bekijken of het nodig is om ons als uitzendbureau weer in te schakelen nieuwe medewerkers te zoeken!

Kortom, een afwisselende rol waarbij je niet stil staat!

Wat wij bieden:

 • Deze functie is op basis van werving & selectie, je treedt dus direct bij onze opdrachtgever in dienst!
 • Een goed salaris tussen de €2500 en €3500 bruto per maand afhankelijk van je ervaring;
 • Een werktelefoon;
 • Reiskosten conform cao;
 • 30 vakantiedagen per jaar;
 • 10% korting op alle producten!;
 • Goede begeleiding en opleidingsmogelijkheden mocht je dit graag willen;
 • De mogelijkheid voor het behalen van cursussen en opleidingen;
 • Werken binnen een enthousiast en gemotiveerd team.

Je komt te werken in een 2 ploegendienst. De werktijden zijn van 06.00 - 15.00 en 15.00 - 00.00, op zaterdag tussen 6.00 -15.00 en 9.00 – 18.00 uur.

Wie ben jij?

 • Jij bent de people manager die in deze fulltime functie (40 uur per week) een team (30-50 medewerkers) op een coachende manier kan aansturen. Je zet de medewerkers actief aan tot meedenken in ons proces en werkwijzen. Je bent iemand die graag op de werkvloer staat, het overzicht kan bewaren, het gedrag van anderen gemakkelijk doorgrondt, het vizier verder heeft staan dan de afdeling. Je hebt het lef om op de juiste manier feedback te geven en bent een goed voorbeeld voor jouw collega’s.
 • Je beschikt over een afgeronde opleiding. Je kunt je goed verstaanbaar maken in het Engels en hebt ervaring als leidinggevende in een team aan een grote groep en je bent bereid om te werken in wisselende diensten, van maandag t/m zondag.
 • Ben jij een echt avond en nachtmens en vind je het een uitdaging om mensen aan te sturen?  

Nog wat over de opdrachtgever

Onze opdrachtgever heeft in 2018 een nieuwe vestiging geopend in Waalwijk. Dit is een volledig geautomatiseerde magazijn.  Hierdoor kunnen ze nog efficiënter te werk gaan en een hogere servicegraad realiseren door het uitbreiden van het aantal pick locaties en natuurlijk een breder en dieper assortiment bieden.  De opslag is 37400m2!

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop “solliciteer direct!” en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
Vergelijkbare vacatures