Leidinggevende broodbakker

Nijmegen, Nederland
Solliciteer
21 dagen geleden Tijdelijk
Voltijd
€ 2200 - 3500 per maand
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: -
Uren per week: 36 - 40
Ervaring: -
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Voor een industriële bakkerij in de regio van Bodegraven zijn wij op zoek naar een bakker die graag meer wilt en kan.

Heb jij altijd al willen werken voor een koninklijk bedrijf? Vorige jaar heeft deze bakkerij dit predicaat verdiend en met dezelfde trots kom jij als bakker dagelijks naar je werk. Naast uitstekende voorwaarden is een vast dienstverband mogelijk, kan je meedenken met innovatie en bovendien; je kan het mooiste vak uitoefenen dat er is. Jij hebt een passie voor het bakken van brood of jij bent een broodbakker in hart en nieren? Dan zijn wij opzoek naar jou. Jij bent die enthousiaste bakker die “gevoel voor deeg” heeft en leidinggevende capaciteiten?

Functieomschrijving:

Als ervaren broodbakker binnen deze industriële bakkerij zorg je ervoor dat grondstoffen worden omgezet tot een product waar jij en de organisatie trots op mogen zijn. Taken die daar bij komen kijken zijn de deegbereiding, het handmatig dopen van brood en het deeg in koppels brengen. Jij zal daarbij controle hebben op het gehele productieproces. Daarnaast heb jij een leidinggevende rol waarbij je je collega’s zult aansturen en de productieleider gaat ondersteunen. Als leidinggevende broodbakker zal je werken in een 3 ploegendienst. Werktijden zijn (06:00 tot 14:00, 14:00 tot 22:00 en 22:00 tot 06:00)

Wij bieden:

 • Een goed maandsalaris tussen de €2200,- en €3500,- bruto per maand exclusief toeslagen conform CAO Bakkersbedrijf.
 • Uitzicht op vast dienstverband bij de opdrachtgever;
 • Een gezellige/informele werksfeer in een moderne omgeving;
 • De mogelijkheid om je salaris wekelijks te laten uitbetalen;
 • Doorgroei/leer mogelijkheden;
 • 25 vakantiedagen per jaar
 • Werken bij de mooiste en bekendste bakkerijen van Nederland, wie wilt dat nou niet?

Je werkplek:

Onze opdrachtgever is een echt familiebedrijf. Hun Missie is dagverse broodproducten van hoge kwaliteit, elke dag op tijd bij tevreden klanten leveren. Met een historie die bijna 100 jaar terug gaat is deze industriële bakkerij begonnen als kleine bakkerij. Vanaf de jaren zestig zijn zij al leverancier aan supermarkten. In de jaren tachtig groeide de goede samenwerking met de supermarkten. Er werd in die tijd flink geïnvesteerd om de concurrentie voor te blijven. In de jaren negentig groeide de bakkerij verder, wekelijks werd er rond de 15.000 kg meel verwerkt. Na een overname van een andere bakkerij is er besloten om de twee bakkerijen samen te voegen op één nieuwe locatie, dat logistiek goed bereikbaar moest zijn. De nieuwe bakkerij is in 2006 in gebruik genomen. Met de drie nieuwe productielijnen zijn zij in staat om op een efficiënte manier elke dag vers brood te produceren, wat elke dag vers afgeleverd wordt bij alle afnemers.

Functie-eisen:

 • Een afgeronde opleiding brood- en banket;
 • Ervaring in een productie omgeving is een pré;
 • Je hebt een flexibele instelling m.b.t het werken op wisselende werktijden;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Woonachtig binnen een straal van 30 km.

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contract op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
nas
bakkerij
brood
broodbakker
productie
logistiek
alphen
bodegraven
randstad
Vergelijkbare vacatures