Opgeleid worden tot juridisch medewerker lokale belastingen

Gouda, Nederland
Vacature is vervallen
73 dagen geleden Vast € 2100 - 2300 per maand
Categorie: Administratie
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: -
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Altijd al werkzaam willen zijn voor de overheid en met belastingzaken te werken? Wij bieden een Trainee-traject waarbij je na 1,5 jaar al kan doorgroeien naar een volgende functie! In deze veelzijdige baan ben je constant aan het leren en krijg je vanaf dag 1 een leaseauto!

Wat ga je doen? 
Binnen deze functie word je uitgezonden naar verschillende lokale overheden voor het ondersteunen van het lokale belastingproces. Je bent verantwoordelijk voor een breed scala aan administratieve werkzaamheden zoals bijv. taken binnen het administratieve invorderingsproces, het afhandelen van kwijtscheldingsverzoeken of op het gebied van de WOZ of BAG. Voor jou hebben we een prettige plek in een detacheringsteam van 40 medewerkers. Zodra je het werk beheerst kun je aan de slag in een team of zelfstandig.

Je gaat in verschillende organisaties werken, dus is het van belang dat je je gemakkelijk aanpast, dat je goed met mensen om kunt gaan en dat je helder communiceert in woord en geschrift. Je werkt met evenveel plezier in een team als zelfstandig. Je bent dienstverlenend ingesteld. Hiernaast zal je gedetacheerd worden door heel Nederland en daarom vindt je reizen door HEEL Nederland geen probleem en bent hierin flexibel. Uiteraard moet je in bezit zijn van Rijbewijs B..

Binnen het werk-leertraject krijg je verschillende verdiepingsmodules over lokale belastingen en het invorderingsproces, te weten: BAG/WOZ, Heffing, Invorderingen, Kwijtscheldingen.

Een dynamische en in alle opzichten uitdagende baan met ruimte voor persoonlijk initiatief. Je werkt in een team van mensen die informeel, maar professioneel met elkaar omgaan. Het werk dat je gaat doen is zeer gevarieerd. Afhankelijk van je ervaring en de snelheid waarmee je kennis opdoet voer je steeds complexere werkzaamheden uit. Er zijn ontwikkelmogelijkheden op langere termijn om door te groeien binnen de organisatie.

Wat bieden wij jou?

 • Je krijgt een leaseauto ter beschikking, die je tegen vergoeding ook privé kan rijden;
 • De opdrachtgever kent een compensatieregeling reistijd woon-werkverkeer;
 • Het startsalaris is € 2.100,00 en in de eerste 2 jaar maak je een aantal salarisstappen waardoor je al gauw boven de € 2.300,00 zit. Vervolgens ontvang je jaarlijks een loonsverhoging;
 • Een leuke organisatie met veel doorgroeimogelijkheden van junior tot senior!;
 • Leuke uitjes met het hele team!;
 • Een zeer leerzaam opleidingstraject; 
 • Bij goed functioneren een vast conract.

Wat wij van jou vragen

 • Je hebt een HBO studie afgerond, voorkeur MER/ Bedrijfseconomie/ Bedrijfsadministratie/ Rechten/ of MBO4 Juridisch medewerker zakelijke dienstverlening of openbaar bestuur;
 • Hiernaast beschik je over aantoonbaar cijfermatig inzicht en is het een absolute pré als je ervaring hebt met het werken bij de overheid;
 • Ervaring met administratieve taken is wel een vereiste!;
 • Woonachtig in de regio van gouda en bent fulltime beschikbaar; 

Nog even wat over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is gespecialiseerd in het detacheren van personeel bij gemeenten, provinciën en waterschappen binnen het lokale belastingproces. Om een goede indruk te kunnen krijgen van het bedrijf raden we je aan het bedrijfsfilmpje onderaan de vacature te bekijken.

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop “solliciteer direct!” en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
Vergelijkbare vacatures