Bijbaan magazijnmedewerker zaterdag

Waalwijk, Nederland
Solliciteer
20 dagen geleden Vast
Deeltijd
€ 10 - 11,2 per uur
Categorie: Transport, Opslag en Logistiek
Branche: -
Uren per week: 8
Ervaring: -
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Verveel jij je ook zo in je tegenwoordig saaie weekenden? Dan kun je jezelf beter nuttig maken door EN geld te verdienen EN hard te werken EN veel plezier te maken met je collega's in ons mooie magazijn in Waalwijk! 

De arbeidsvoorwaarden op een rij!

 • Salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring, maar ligt voor 21 jaar en ouder tussen de € 10 en € 11.20 bruto per uur
 • 8% vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding van € 0.18 cent per kilometer
 • Een zaterdagbaan voor langere tijd! 
 • Je mag actief meedenken binnen het bedrijf. Heb jij een leuk idee? Meer dan welkom!
 • Mogelijkheid om wekelijks uitbetaald te krijgen of per 4 weken!

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je komt binnen op je werkplek en trekt je warme werkkleding aan die in je kluisje hangt. Je bent een bikkel want je komt namelijk te werken in een gekoelde omgeving, maar ach hier ben je toch op gekleed.  Je dag begint met het controleren van de inkomende goederen. Is alles compleet en niet beschadigd, of zijn er toch onderdelen die ontbreken? Als je opmerkt dat iets niet klopt roep je je leidinggevende er bij en lossen jullie dit samen op. Als de bestelling klopt dan zet je hem klaar voor de verzending. Belangrijke taak, je bent secuur ik je werk en werkt op volgorde van de routes voor de chauffeurs. Deze kan ze door jouw snelle en nauwkeurige werk meteen meenemen en snel bij de juiste klanten bezorgen.  Eind van de dag zorgen jullie met z'n allen voor een schoon en opgeruimd magazijn zodat je collega's op maandag ook weer gelijk fris en fruitig aan de gang kunnen en de dag goed beginnen! 

Je werkt zaterdag  tussen 7.00 uur en 16.00 uur.

Wat vragen wij en wat leer je? 

 • Je bent alle zaterdagen beschikbaar van het jaar;
 • Je bent gemotiveerd en wil graag iets leren;
 • Je leert bijvoorbeeld: hoe je het meest effectief een bus inpakt voor de bezorger;
 • Je controleert de inkomende goederen met een collega, totdat je het zelfstandig kunt;
 • Je leert werken volgens de hygiene regels en veiligheidsvoorschriften;

Nog even wat over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is een totaalleverancier binnen de zorgbranche. Hier staat de klant centraal, zij luisteren dan ook écht naar de klant en klantvraag! Zij zullen als adviseur optreden bij de vraag naar inrichting of verbouwing, maar ook hebben zij een uitstekende service waar je al de producten kunt bestellen door middel van hun one-stopshopping service en ook hier geven zij advies om zo min mogelijk voedsel te verspillen!

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
nas
Vergelijkbare vacatures