Minigraver

Nijmegen, Nederland
Solliciteer
680 dagen geleden Vast € 10 - 14 per uur
Categorie: Bouw, Wegenbouw, Uitvoerend
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Onze medewerkers werken vaak op verschillende locaties door heel Nederland. Vind jij dit ook leuk? En ben je een buitenmens door weer en wind? Dan ben jij de machinist minigraver die we zoeken! 

Wat krijg je voor je inzet van ons?

  • Betaling conform LEO cao (afhankelijk van ervaring waar je op ingeschaald gaat worden) dit zal liggen tussen de €10,00 en € 14,00 bruto per uur;
  • 25 vakantiedagen + 13 adv dagen;
  • Reiskostenregeling 15+km is € 0,17 per km;
  • Mogelijkheid tot het opbouwen van tijd voor tijd uren;
  • De mogelijkheid tot het volgen van trainingen en opleidingen zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste machines;
  • De mogelijkheid om je salaris wekelijks te laten uitbetalen.

Wat ga je doen als minigraver machinist? 

Als machinist minigraver ben jij bij vele diverse projecten en opdrachten betrokken. Je houdt je bezig met werkzaamheden om grond te verplaatsen en het vlak rijden van terreinen voor het aanleggen van wegen. Jij vindt het belangrijk om goed samen te werken met je collega’s en heb jij kwaliteit hoog in het vaandel staan! Je wilt goed werk af leveren, met minder neem je geen genoeg.

De minigravers zijn tussen de 900kg en 9 ton!

Waarom ben jij onze ideale werknemer

  • Ervaring als machinist minigraver in het grondverzet;
  • Je bent in het bezit van een geldig VCA of bereid om deze te behalen via ons;
  • Je bent in bezit van rijbewijs B en eigen vervoer zou fijn zijn.

Nog even wat over ons bedrijf Derks GWW
Wij zijn een professioneel bedrijf dat actief is in de GWW sector. De projecten die worden aangenomen zijn veelal in Midden Nederland. Er werken middels meer dan 100 medewerkers bij ons. Alle medewerkers zijn belangrijk door de hechte familieband binnen onze organisatie. De werkzaamheden die worden uitgevoegd bestaan uit: Verhuren van het machinepark, aannemen en onderhouden van grondwerken, wegenbouw, waterbouw en cultuurtechnische werken. Transportwerkzaamheden, het leveren van grondstoffen en nog veel meer! Het machine park bestaat uit modern materieel, deskundige en veel gemotiveerde medewerkers.

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop “solliciteer direct!” en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Vergelijkbare vacatures