Chauffeur bakwagen

Rosmalen, Nederland
Solliciteer
42 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 462,4 - 678,53 per week
Categorie: Transport, Opslag en Logistiek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: -
Opleidingsniveau: -

Onderweg, verschillende plaatsen per dag, steeds weer andere werkzaamheden en andere routes? Reageer dan snel want wij zijn op zoek naar een bakwagenchauffeur!

Wat ga je doen?

Als bakwagenchauffeur binnen deze organisatie zijn de mogelijkheden oneindig! Je vertrekt rond een uur of 06:00 uur en bent rond 17:00 uur weer terug! Je ontvang 's ochtends je rittenlijst, je kletst met een collega onder het genot van een kop koffie en dan ga je de weg op! Je gaat alleen of samen met een bijrijder op pad om de lading te lossen bij bedrijven of particulieren.  Heb je onderweg honger? Even een stop bij een tankstation hoort er natuurlijk gewoon bij! 

De producten die je gaat vervoeren variëren van kleine pakketten tot grote pallets met bijvoorbeeld natuursteen. Je krijgt uiteraard hulpmiddelen mee in de bakwagen, zoals een pompwagen of heftruck, maar soms zal het wat zwaarder zijn.

Wat wij van je vragen

  • Jij bent representatief en vindt het leuk om in contact te zijn met mensen, want jij bent natuurlijk ons visitekaartje
  • Ervaring als bakwagenchauffeur en daarbij ben je uiteraard ook in het bezit van rijbewijs C + code 95
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent in het bezit van een eigen auto, om op locatie te komen. De locatie waar je opstapt is in Nijmegen

Wat wij je bieden

  • Het salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Bij 21 jaar en ouder ligt het bruto weekloon op €462.40 en €584.80 (dit is conform de cao Beroepsgoederenvervoer. Gebaseerd op 40 uur per week met een uurloon tussen €11.40 en €14.42 en inclusief 1,38% ADV toeslag per gewerkt uur)
  • Bovenop jouw salaris krijg je ook nog €25.20 netto vergoeding per week (gebaseerd op 40 uur. Dit is een netto verblijfskostenvergoeding van €0.63 per gewerkt uur)
  • Werk je meer dan 40 uur per week? Dan loopt jouw salaris op tot €536.50 en €678.53 bruto per week (gebaseerd op de normale 40 uur en 5 overwerkuren a 130%)
  • Als jij ons en het werk leuk vindt en dit gevoel is wederzijds, dan gaan wij na een tijdje graag een contract met bepaalde tijd voor je aan
  • Je krijgt wekelijks óf 4-wekelijks betaald
  • Je krijgt op fulltimebasis 25 vakantiedagen per jaar

Nog even wat over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een allround dienstverlener binnen de transport die vervoert in heel Nederland én België. Zij doen distributiewerkzaamheden, maar rijden o.a. ook voor een pakketdienst. Doordat zij zich allround inzetten blijven zij ook continu groeien en in ontwikkeling. Onze opdrachtgever denkt graag mee met zijn personeel en zorgt er altijd voor dat zij zichzelf kunnen blijven ontwikkelen. Je hoeft vanuit de locatie Nijmegen niet vaak op kantoor te zijn, maar enige verbinding vindt hij wel belangrijk. Dit zal hij dan ook altijd stimuleren en regelmatig contact met je houden.

Heb jij interesse in deze functie? Of ken jij de persoon die dit leuk lijkt? Solliciteer dan direct via de button en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
chauffeur
chauffeurs
nas
brabant
gelderland
Vergelijkbare vacatures