Operator bakkerij

Geldermalsen, Nederland
Vacature is vervallen
214 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 10,9 per uur
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: -
Uren per week: 38
Ervaring: -
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Ken je dat gevoel? Je komt aan op je werk en ruikt de héérlijke geur van versgebakken brood. Nee? Laten we daar dan verandering in brengen!

Wat ga je doen?

Bij ons ruik je brood niet alleen heel de dag, nee, jij produceert het ook zelf! Als operator in onze industriële bakkerij werk je continu mee aan onze prachtige producten. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het voorbereiden, afwegen en/of mengen van het deeg. Daarnaast bedien je de productielijn, zorg je dat de machines en producten nog juist gevuld en gedoseerd zijn en je stelt dit waar nodig bij. Uiteraard zorg jij dat je werkplek er altijd schoon en opgeruimd uit ziet, zodat de volgende ploeg in een opgeruimde omgeving aan de slag kan.

Je komt te werken in 3-ploegen en je werkweek duurt gemiddeld 38 uur. Je werkdagen liggen op maandag t/m zondag. Je ontvangt jouw rooster tijdig zodat je weet welke dagen je moet werken.

Wat wij vragen van jou

  • Je hebt ervaring in de operator en bij voorkeur in de foodbranche
  • Je bent bereid om te werken in 3-ploegen
  • Je hebt geen moeite met het werken in warme of koele ruimtes
  • Je bent woonachtig in de regio Geldermalsen

Wat wij jou bieden

  • Een startsalaris van €10,90 bruto per uur
  • Goede voorwaarden zoals o.a. ploegentoeslag, reiskosten vanaf 10 km. enkele reis
  • Je komt terecht in een gezellig team waar ook hard gewerkt wordt!
  • Wij houden van een familiaire sfeer, bij ons ben je een onderdeel van de familie en niet zomaar een nummertje
  • Vind jij ons ontzettend leuk, werk je hard én is dit gevoel wederzijds? Dan bestaat de mogelijkheid tot een vaste aanstelling

Nog even wat over het bedrijf

Wij zijn een toonaangevende industriële bakkerij binnen de bakkerswereld. Al jaren bakken wij de lekkerste en kwalitatieve broden van Nederland! Elke dag werken er hier vele mensen met ontzettend veel plezier. Als dank voor de harde inzet van de medewerkers bieden wij ook de mogelijkheid om producten vers bij ons in te kopen tegen een gereduceerde prijs. Zo heb je altijd het lekkerste brood én ook nog voor minder geld dan in de winkel. We streven naar een goede samenwerking, houden van plezier op het werk en luisteren graag naar ons personeel. Dus als je bij ons werkt en heb je ideeën of tips? Dan staan wij altijd open voor een gesprek!

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
bakkerij
productie
geldermalsen
gelderland
brabant
denbosch
Vergelijkbare vacatures