Medewerker project support

Utrecht, Nederland
Vacature is vervallen
440 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2000 - 2700 per maand
Categorie: Bouw, Wegenbouw, Uitvoerend
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree

Volledig support bieden én tegelijkertijd jouw kunsten in AutoCad kunnen laten zien? Kom bij ons werken als project support medewerker!

Wat ga je doen?

Als medewerker Project Support vervaardig je een vertaling van eisen en randvoorwaarden naar een verkeersplan (tekening). Hierbij houd je rekening met de geldende wetgeving en richtlijnen. Je bent samen met de uitvoerder van een project betrokken bij het zo optimaal mogelijk tekenen van verkeersmaatregelen. Daarnaast voer je zelfstandig opdrachten voor klanten uit, dit zijn onder andere factsheets, verkeersstripboeken en visualisaties in 3D.

Wat wij vragen van jou

  • MBO+/HBO werk- en denkniveau (civiele techniek, verkeerskunde of ruimtelijke ordening)
  • Vaardigheden in AutoCAD, ervaring met CorelDRAW is een pré
  • Jij denkt graag in oplossingen, kunt zelfstandig werken en bent stressbestendig
  • Woont bij voorkeur binnen een straal van 50 km van Utrecht, en in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.

Wat wij jou bieden

  • Goede arbeidsvoorwaarden, conform cao Metaal en Techniek – Metaalbewerkingsbedrijf. Met o.a. 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen en pensioenregeling. Het salaris ligt ongeveer tussen €2000 - €2700 bruto per maand. 
  • Investering in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling
  • Eventueel korting op je fitnessabonnement
  • Bij ons staat personeel op nummer één. Wij zorgen voor een goede werksfeer tijdens en na werktijd. Zo gaan we jaarlijks een weekend weg en hebben we maandelijks een vrijdagmiddag barbecue

Nog even wat over het bedrijf

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in Utrecht, dat kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Intens, laagdrempelig en informeel zijn typerende kenmerken van de organisatie, waarbij ook voldoende ruimte is voor plezier tijdens en na het werk. Je zult werkzaam zijn binnen middel- en grote infraprojecten bij DBFM-, BVP- en D&C-contracten. Onze opdrachtgevers behoren tot de top infrabouwers van Nederland en zijn actief als speler op de inframarkt. De projecten waarbij Traffic & More een bijdrage levert op het gebied van contractmanagement zijn multidisciplinair. Naast de grote werken, verwerven wij bewust ook kleine werken om daarmee een solide basis te vormen en continuïteit te waarborgen.

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
traffic
bouw
gww
Vergelijkbare vacatures