Hout Bewerker

Beuningen, Nederland
Solliciteer
24 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 12,24 - 13,35 per uur
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: -
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Opzoek naar een nieuwe uitdagende baan en ben je graag creatief in de weer? Ga dan aan de slag voor dit TOP bedrijf. Ze houden hier van kwaliteit en sturen daarom alleen maar de perfecte producten de deur uit. Je vind het niet erg om je handen vuil te maken en bent een harde werker. Komt dit een beetje overeen met jou verwachtingen en karakter? Lees dan snel verder....

Als productiemedewerker ga je werken voor een organisatie dat keukenwerkbladen produceerd. Voor de productielocatie in Beuningen zijn ze ter uitbreiding van het team opzoek naar versterking. Je gaat samen met  zo’n 45 medewerkers keukenbladen maken/bewerken. Deze worden geproduceerd van hout, spaanplaat, Sima Core, Laminaat en Multiplex.

Er wordt gewerkt in 2 ploegen, de werktijden zijn van 7:00 tot 16:00 en van 16:00 tot 01:00 uur. Je bent continue bezig met het bewerken van verschillende werkbladen wat voornamelijk machinaal wordt uitgevoerd. Zodra de werkbladen zijn bewerkt worden ze afgeleverd bij de eindcontrole afdeling, dit gebeurd niet machinaal. Je moet het dus ook niet erg vinden om als krachtpatsers af en toe de werkbladen naar de eindcontrole te brengen. Het betreft echt een functie met doorgroei mogelijkheden waarbij je veel kan leren!

Wat wij jou bieden?

 • Bij onze opdrachtgever krijg je een uurloon van € 12,24 tot € 13,35 incl adv toeslag per uur! *indien je 22 jaar of ouder bent. Afhankelijk van jou ervaring word dit met jou besproken;
 • Een leuke opdrachtgever met gezellige collega's, waar hard gewerkt wordt;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Je krijgt een extra toeslag van 114% omdat je in twee ploegen werkt;
 • Een afwisselende fulltime baan met mogelijkheden tot een vast dienstverband;
 • De mogelijkheid om je salaris wekelijks te laten uitbetalen.

Wat wij vragen van jou

 • Je werkt graag met je handen en je bent gemotiveerd om het vak te leren;
 • Bereidheid om in 2 ploegen te werken;
 • Je bent een echte teamplayer die daarnaast goed zelfstandig kan werken;
 • Je hebt gevoel voor techniek;
 • Bij voorkeur heb je minimaal 1 jaar ervaring binnen een productie of een soortgelijk bedrijf.

Nog even wat over het bedrijf
Onze opdrachtgever heeft drie vestigingen in Beuningen, ’s-Heerenberg en De Heurne. Jij komt te werken op de vestiging in Beuningen. Er zijn ca. 150 teamleden werkzaam binnen deze organisatie. Voor alle locaties wordt get ontwerp, de productie, de logistiek en het transport zelf verzorgd. De keukenbladen worden verkocht via keukenstudio’s in Nederland, België en Duistland.  

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
beuningen
nas
productie
hout
zonderdiploma
Vergelijkbare vacatures