Service monteur afwatering

Arnhem, Nederland
Solliciteer
34 dagen geleden Vast
Voltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Toe aan een bedrijf waar je nooit meer weg wilt? Dit bedrijf heeft de mind set op de juiste manier staan, wanneer je goed bent voor je personeel zijn ze dat ook voor jou! Dus ben je een beetje handig of technische aangelegd, lees dan snel verder. In deze functie hoef je je handen niet altijd vies te maken;)

Wat wij bieden

  • Een goed inwerktraject door een ervaren collega ;
  • Een goed salaris in overleg ;
  • Super leuke collega’s ;
  • Een afwisselende baan in de buitenlucht;
  • De keus uit wekelijks of 4-wekelijkse uitbetaling;
  • Vrijheid en vertrouwen vanuit de opdrachtgever.

Wat ga je doen?

Dit bedrijf is gericht op renovatie, onderhoud en reparatie van riolering. Ze werken hier voor gemeenten, provincie maar ook scholen met kleinere orders. Je gaat mee op locatie de rioleringsbuizen aanleggen, op maat zagen, vast leggen en hiervoor de sleuven graven. De rioleringsbuizen moeten netjes in de sleuven worden gelegd en vast worden gezet met beugels. Het meesten werk gebeurt machinaal. Reparaties moeten ook worden uitgevoerd. Samen met je collega’s ga je langs de klant en communiceer je over wat er gaat gebeuren en hoe lang er voor nodig is.

Wat wij vragen

  • Je bent technisch/handig aangelegd, wanneer iets niet helemaal volgends plan loopt weet je hiervoor een oplossing te bedenken;
  • Kwaliteit staat bij je op nummer 1, je maakt je werk altijd netjes af ook wanneer dit betekent dat je een half uurtje langer moet doorwerken;
  • Je bent communicatief vaardig, je bent dan ook het visitekaartje van het bedrijf en kan dit goed overbrengen;
  • Met fysiek zwaarder werk kan je prima overweg.

Nog even wat over het bedrijf

Met meer dan vijftig jaar historie blijft onze opdrachtgever nog steeds groeien en verder ontwikkelen. Op dit moment hebben ze 12 locaties waarvandaan gewerkt wordt. Ze richten zich hoofdzakelijk op onderhoud, renovatie en reparatie van riolering. Een echt familiebedrijf dat goed is voor haar personeel. Personeel werkt lang voor de organisatie vanwege de goede werksfeer, collegialiteit en de cultuur van de organisatie.

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop “solliciteer direct!” en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
nas
technisch
productie
arnhem
nijmegen
Vergelijkbare vacatures