Expeditie medewerker avond/nacht

Oss, Nederland
Vacature is vervallen
231 dagen geleden Vast
Voltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Transport, Opslag en Logistiek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Heb jij geen problemen met een koele omgeving? En heb jij ervaring met vlees? Kom dan bij ons werken als expeditie medewerker (avond/nacht)

Wat ga je doen?

Als expeditie medewerker ben jij een belangrijke schakel! Samen met jouw collega’s ben jij verantwoordelijk voor het binnengekomen vlees (kip, lam, rund, varken) en zorgt ervoor dat het naar de juiste afdelingen wordt gebracht. Wanneer het vlees al bewerkt is, ben jij verantwoordelijk voor het klaarmaken van verzending.

Het magazijn waar jij werkzaam bent als expeditie medewerker is volledig gekoeld (rond 0 tot 1 graden), daarnaast zijn er ook diepvriesruimtes aanwezig. Hiervoor krijg je uiteraard speciale kleding.

Wat wij vragen van jou

  • Enige ervaring in de logistiek en vlees is een vereiste, verder leiden wij je graag op tot allround expeditie medewerker binnen onze organisatie;
  • Jij bent fulltime beschikbaar binnen onze werktijden (zondag t/m donderdag, van 21.00 u tot einde: tussen 03.00 u en 06.00 u);
  • Jij vindt het heerlijk om te sjouwen, want laten we eerlijk zijn zo’n varken of rund is best zwaar. Gelukkig komt het wel al in stukjes bij de afdeling expeditie terecht;
  • Woonachtig in de omgeving van Oss (max 30 km).

Wat wij jou bieden

  • Werken in een ambitieuze organisatie met een open en directe bedrijfscultuur;
  • Wij betalen een goed salaris, afhankelijk van jouw werkervaring en leeftijd. Daarnaast heeft de vlees cao, nog mooie voordelen zoals bijvoorbeeld ADV én natuurlijk vakantiegeld en vakantiedagen;
  • Wij zijn op zoek naar iemand die onze organisatie voor lange tijd wil versterken, daarvoor willen wij natuurlijk ook iets terugdoen. Jij krijgt 32 uur gegarandeerd én als je het goed doet en leuk vindt, dan hebben wij ook de intentie om jou een vaste aanstelling te bieden.

Nog even wat over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een vleesverwerkend bedrijf en vleesgroothandel met ± 85 medewerkers dat gevestigd is in Oss. Supermarkten, zelfstandige slagers, industriële grootverbruikers en horeca zijn partijen waaraan onze opdrachtgever levert. Voornamelijk gaat het hier om varkens-, rund-, kalf-, en lamsvlees. De productie vindt plaats met moderne middelen en apparatuur.

Bij onze opdrachtgever heerst een cultuur waarin direct met elkaar gecommuniceerd wordt en zeer doel- en resultaatgericht gewerkt wordt. Er is binnen het bedrijf veel ruimte voor ondernemerschap, originaliteit, creativiteit en ruime bevoegdheden op basis van heldere verantwoordelijkheden. Zij zeggen waar het op staat, doen wat zij zeggen en handelen bovendien snel!

Ben jij of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
productie
logistiek
denbosch
geendiploma
brabant
Vergelijkbare vacatures