Bijbaan avonden

Wijchen, Nederland
Solliciteer
663 dagen geleden Vast
Deeltijd
€ 11 - 13 per uur
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: -
Uren per week: 15 - 25
Ervaring: Student
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Overdag druk bezig met het huishouden, je studie of leef je pas op in de avond? Dan hebben we nu de match voor jou! Via deze weg kan je in de avond wat extra bijverdienen. Je gaat aan de slag als orderpicker binnen een dynamische organisatie wat gericht is op elecktrischefietsen en de accessoires hier van.

Ter uitbreiding van het hardwerkende team zijn we opzoek naar nieuwe gemotiveerde krachten.

Wat wij jou bieden:

  • Een startsalaris van €11,04 voor 21 jaar en ouder;
  • Je krijgt de persoonlijke begeleiding die jij nodig hebt;
  • Netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer;
  • Leuke personeelsuitjes, brainstormsessies, jaarlijkse BBQ en nog veel meer;
  • De mogelijkheid om je salaris wekelijks te laten uitbetalen;
  • 25 vakantiedagen per jaar.

Werkzaamheden:

Als orderpicker zorg je voor de dagelijkse bevoorrading van fietsenwinkels in heel Europa. Dit alles gebeurt vanuit het distributiecentrum in Wijchen. De bevoorrading is een zeer belangrijk onderdeel, want op tijd leveren betekent tevreden klanten! Je verzamelt orders via een handscanner en/of je houdt je bezig met het in- of ompakken van producten. De producten die je moet verzamelen zijn afhankelijk van de afdeling dit zijn vooral fietsen accesoires, denk hierbij aan bellen, trappers, bidon's, hesjes, etc... LET OP! Je bent veel aan het lopen, dit moet je niet erg vinden.

Werktijden:

Wanneer je aan de slag gaat bij dit bedrijf werk je parttime in de week (3-4-5 dagen) in de avond uren van maandag tot vrijdag. De werktijden zijn van 16:00 uur tot 22:00 uur of van 17:00 uur tot 22:00 uur. Dit word vooraf met jou besproken.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt een proactieve houding;
  • Je beschikt over een gezonde dosis motivatie;
  • Je bent 3 avonden in de week beschikbaar;
  • Af en toe ben je ook de zaterdag inzetbaar.

Nog even wat over het bedrijf
Het bedrijf is wereldwijd de marktleider op het gebied van fietsen. Zij produceren fietsen, fietsonderdelen en fietsaccessoires. Tevens zijn ze de grootste fietsproducent van de Verenigde staten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Waterloo (Wisconsin) waar het in 1976 allemaal begon. In Nederland is het kantoor voor de Benelux gevestigd in Harderwijk en het Europees distributiecentrum in Wijchen. De fietsen, onderdelen en accessoires worden in meer dan 90 landen verkocht. Vanuit het distributiecentrum in Wijchen zorgen ze voor de dagelijkse bevoorrading van fietsenwinkels in heel Europa. 

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop “solliciteer direct!” en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
nas
Vergelijkbare vacatures