Projectleider tenders

Utrecht, Nederland
Vacature is vervallen
214 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2300 - 3000 per maand
Categorie: Bouw, Wegenbouw, Uitvoerend
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree

Ben jij ook zo graag bezig met aanbestedingstrajecten? Kom bij ons werken als Tendermanager!

Wat ga je doen?

Als tendermanager formuleer je een winstrategie om Traffic & More succesvol in te schrijven. Hierbij schat je de kansen en de risico’s in en ben je verantwoordelijk voor het tenderbudget binnen de referentieprojecten. Wij werken niet als een onderaannemer binnen tenders, maar als subcontractor (partner) waarbij jij de lat hoog dient te leggen voor jezelf, het bedrijf alsmede onze opdrachtgever. Hierbij beoordeel je naast de inschrijvingsleidraad, de projectspecifieke eisen uit het contract en opgestelde referentiefaseringen. Op basis van deze analyse maak jij richting onze opdrachtgever een passend advies op basis van de waarde (EMVI) en kostprijs (kosten projecten). Je bent in staat om naast een advies ook hoeveelheden te bepalen en aangesloten partners aan te sturen.

Na gunning ben jij de persoon die de tenderuitgangspunten bewaakt en die het contact onderhoudt met onze opdrachtgever. Oftewel de kwaliteit van het opgestelde product en dienst aangeboden binnen de tender. Je bent daarnaast het eerste aanspreekpunt tussen de verschillende interne afdelingen binnen Traffic & More en koppelt hierbij de diverse expertises die binnen de organisatie aanwezig zijn aan elkaar.

Wat wij vragen van jou

  • HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur civiele techniek of verkeerskunde), en aangevuld met minimaal 3 jaar ervaring in de verkeerstechniek
  • Kennis en ervaring van bouwprocessen, contractmanagement en projectbeheersing.
  • Jij bent kennis van aanbestedingsrecht en ervaring in geïntegreerde contracten, EMVI-plannen en D&C contracten
  • Jij bent een analytisch sterke collega die resultaat- en samenwerkingsgericht is en daarbij goed de klantfocus met een representatieve houding weet te behouden
  • Woont bij voorkeur binnen een straal van 50 km van Utrecht en in het bezit van een rijbewijs B.

Wat wij jou bieden

  • Goede arbeidsvoorwaarden, conform cao Metaal en Techniek – Metaalbewerkingsbedrijf. Met o.a. 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen. Dit is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring, maar zal ongeveer liggen tussen €2300 - €3300 bruto per maand
  • Investering in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling
  • Eventuele korting op je fitnessabonnement
  • Bij ons staat personeel op nummer één. Wij zorgen voor een goede werksfeer tijdens en na werktijd. Zo gaan we jaarlijks een weekend weg en hebben we maandelijks een vrijdagmiddag barbecue.

Nog even wat over het bedrijf
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in Utrecht, dat kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Intens, laagdrempelig en informeel zijn typerende kenmerken van de organisatie, waarbij ook voldoende ruimte is voor plezier tijdens en na het werk. Je zult werkzaam zijn binnen tenderprojecten in de sector infra bij DBFM-, BVP- en D&C-tenders. Onze opdrachtgevers behoren tot de top 5 infrabouwers van Nederland en zijn actief als speler op de inframarkt. De projecten waarbij Traffic & More een bijdrage levert zijn multidisciplinair, hebben een omvang vanaf 20 miljoen euro en hebben EMVI als gunningscriterium. Naast de grote werken, verwerven wij bewust ook kleine werken om daarmee een solide basis te vormen en continuïteit te waarborgen. Van al onze projecten draagt het waarborgen van de doorstroming, het  beperken van verkeershinderbeleving alsmede het borgen van de verkeersveiligheid bij aan de winnende aanbieding. Voor deze aanpak en invulling zijn wij op zoek naar het beste personeel in de bedrijfstak op het gebied van verkeersfaseringen, vormgeving en verkeerskundig advies en ontwerp. Je bent dus niet bezig met calculeren, maar waarde toevoegen aan een project om deze aan te nemen.

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
traffic
bouw
nas
gww
Vergelijkbare vacatures