Planner / calculator met commercieel inzicht

's-Hertogenbosch, Nederland
Vacature is vervallen
90 dagen geleden Vast
Voltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Bouw, Wegenbouw, Uitvoerend
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 3 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Ben jij van nature een planner, is calculeren voor jou geen probleem en ben je ook graag commercieel bezig? Dan is deze afwisselende functie op jou lijf geschreven!

Wat kun je verwachten van deze functie? 

Als calculator / planner zorg jij dat dagelijks alle medewerkers en het materieel zo slim mogelijk word ingezet, zorg jij voor een correcte planning. Een project dat uitloopt of juist sneller klaar is, is eerder regel dan uitzondering. Je moet dus snel kunnen handelen, probleemoplossend denken en je bent flexibel.

Nadat je de planning gemaakt hebt, zorg je dat alle collega’s zijn geinformeerd: waar moeten ze naar toe? Hoe laat? Wat moeten ze doen? Welke spullen nemen ze me? Voor het dagelijks aansturen van onze medewerkers draai jij je hand niet om.

Voor grote projecten en aanbestedingen maak je passende offertes. Het offertetraject ligt van A tot Z bij jou. Denk hierbij aan onder andere het contact met klanten, de werkopname, het calculeren van de kosten en maken van de offerte. Ook de opvolging en het uiteindelijk binnenhalen van de opdracht regel jij.

Is het even wat rustiger? Dan ga je actief op zoek naar nieuwe klanten en projecten. Klantwerven vind je leuk en geeft je energie.

Wat wij jou bieden 

  • Een fulltime baan (40 uur) bij een informele en groeiende organisatie
  • Salaris natuurlijk! Hoeveel? Daar komen we vast wel uit.
  • Onze opdrachtgever vindt het belangrijk dat JIJ onderdeel van het bedrijf bent en voelt, zij zullen dan ook persoonlijk contact met jou onderhouden, je uitnodigen voor feestjes, etentjes etc.
  • Persoonlijke ontwikkelingen d.m.v. cursussen, opleidingen etc.
  • Veel afwisseling in de functie met veel zelfstandigheid

Wat wij vragen van jou

  • minimaal 3 jaar ervaring in soortgelijke functie
  • Geen 9-tot-5 mentaliteit 
  • Je bent sociaal en commercieel sterk
  • Je beschikt over rijbewijs B 
  • Je denkt in oplossingen (niet in problemen)

Nog even wat over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf in de wereld van sloop-, grond-, straat- en rioolwerken. Daarnaast staan zijn voor persoonlijke groei, een informeerle sfeer waarbij kwaliteit en flexibiliteit voorop staan.

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
werkt
denbosch
commercieel
brabant
Vergelijkbare vacatures