Logistiek medewerker

Veghel, Nederland
Solliciteer
26 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 10,93 per uur
Categorie: Transport, Opslag en Logistiek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Voor een opdrachtgever in Veghel zijn we op zoek naar gemotiveerde, sterke, orderpickers! Wil jij graag veel uur maken, vind jij het geen probleem om af en toe in een gekoelde omgeving te weken en ben je per direct beschikbaar? Lees dan snel verder! 

Wat ga je doen?

Als orderpicker (m/v) ga jij orders picken, controleren, stickeren en verzendklaar maken, jouw werkzaamheden zorgen er dus voor dat alles goed de deur uitgaat! Je werkt met een handscanner en EPT.  Heb je hier al ervaring mee? Mooi! Nog niet? Geen probleem, je wordt goed ingewerkt. 
Je werkt in een warehouse waar de normale temperatuur altijd 20-21 graden is, maar je gaat vaak de koelcel in waardoor je wel tegen kou moet kunnen! 

Wat wij jou bieden

  • Salaris! Bij 21 jaar en ouder zit je op een uurloon van €10.93! Daarbij heb je ook nog recht op 1.38% ADV-toeslag, deze krijg je direct uitbetaald;
  • Reiskosten vergoeding van €0,10 per km
  • Dagdienst functie waar veel uur gemaakt kan worden
  • Een fulltime functie voor langere tijd binnen een leuke organisatie

Wat wij vragen van jou

  • Fit en fysiek sterk! Je kan lange dagen maken waarbij ook geregeld wat zware dozen getild moeten worden.
  • Beschikbaar in dagdienst, sowieso van 08.00 tot 17.00 
  • Flexibeliteit en bereidheid tot overwerken,
  • Loyaliteit! Waarom? Wij willen namelijk voor de lange termijn dienstverbanden aangaan en dat begint natuurlijk al in het beginstadium. Dus je bent echt op zoek naar een baan waarbij de mogelijkheid tot een vaste aanstelling zit
  • Nauwkeurig kunnen werken. Je dient veel te tellen, maar ook registreren. Dit is ontzettend belangrijk binnen jouw werkzaamheden

Nog even wat over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een logistiek dienstverlener met een vestiging in Veghel en Wijchen. Zij zorgen voor alle logistieke werkzaamheden én het transport van de producten van hun klanten. De locatie Veghel is 24 uur per dag geopend, maar 90% van alle medewerkers is werkzaam binnen de dagdienst. De organisatie onderscheidt zich, doordat zij lange dienstverbanden hebben met medewerkers. Dit komt omdat zij graag het beste uit de medewerkers halen en ook commitment geven vanuit hun kant door contracten voor onbepaalde tijd te bieden na verloop van tijd, doorgroei mogelijkheden, training on the job noem het maar op! 

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
nas
brabant
denbosch
logistiek
veghel
orderpicker
geendiploma
zonderdiploma
Vergelijkbare vacatures