Productiemedewerker

Alphen aan den Rijn, Nederland
Vacature is vervallen
23 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 10,9 - 14,6 per uur
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: -
Uren per week: 38
Ervaring: -
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Als fulltime productiemedewerker heb je een gevarieerde werkweek bij deze bakkerij in Alphen aan den Rijn. Het is mogelijk om op verschillende afdelingen te worden ingepland, waardoor je het hele bedrijf leert kennen! Voor het werken in de avonden, nachten en op zaterdag ontvang je een toeslag van 34% of 37%, voor het werken op zondag krijg je zelfs 100% toeslag. Het is een functie voor 38 uur per week. De opdrachtgever heeft de intentie om jou na een enige periode in vaste dienst te nemen!

Wij bieden

 • Een werkweek van 38 uur per week;
 • Een uurloon van minimaal €10,90 bij 21+;
 • Na 18:00 uur, in de nachten en op zaterdag een toeslag van 34 of 37%; Je krijgt dan minimaal €14,60!
 • Op zondag een toeslag van 100%;
 • 25 vakantiedagen per jaar;
 • Mogelijkheid om in vaste dienst te treden bij de opdrachtgever;
 • Doordat jij op onregelmatige werktijden werkt ben jij regelmatig ’s middags vrij;
 • Een werkweek met veel gevarieerde werkzaamheden;
 • De mogelijkheid om je salaris wekelijks te laten uitbetalen;
 • Opleiding en doorgroeimogelijkheden.

Wat ga je doen?

Met jouw flexibele en leergierige instelling kan jij op iedere afdeling binnen de bakkerij worden ingepland. Door jouw eerdere werkervaring als productiemedewerker weet je als geen ander hoe belangrijk het is om de snelheid van het proces bij te kunnen houden. Je kan worden ingedeeld op zowel de inpakafdeling, als de afdelingen die ondersteunend zijn aan het magazijn. Voor deze fulltime functie zijn we op zoek naar iemand die met fysiek zware werkzaamheden geen problemen heeft, de werkzaamheden kunnen namelijk repeterend van aard zijn en het kan voorkomen dat je boven je macht moet tillen. Wat het werk als productiemedewerker bij deze bakkerij zo leuk maakt? De geur van verse broden! Maar absoluut ook de variatie in jouw werkweek, doordat je overal inzetbaar bent leer jij het bedrijf erg goed kennen. De tijd vliegt voorbij omdat er weinig momenten zijn dat er niets te doen is, lekker werken met je handen! Om er voor te zorgen dat er dagelijks vers brood bij de supermarkten klaarligt, werken ze bij deze bakkerij 24/7 door. Doordat je ook in de nachten werkt, ben je af en toe ook eens fijn een middag vrij!

Functie-eisen

 • Je hebt bij voorkeur ervaring als productiemedewerker binnen de voedingsmiddelenindustrie;
 • Je bent fulltime beschikbaar;
 • Fysiek zware werkzaamheden zijn geen probleem;
 • Bij voorkeur woon je maximaal 20 km van Alphen aan den Rijn.

Het bedrijf

Onze opdrachtgever is een echt familiebedrijf. Het is hun missie om dagverse broodproducten van hoge kwaliteit, elke dag op tijd bij tevreden klanten te leveren. Met een historie die bijna 100 jaar terug gaat, is deze industriële bakkerij begonnen als kleine bakkerij en uitgegroeid tot een moderne bakkerij waar innovatie voorop staat. De bakkerij produceert wekelijks 265.000 broden en maakt hen om die reden één van de grootste broodbakkerijen van Nederland. Met drie nieuwe productielijnen ben jij samen met je collega’s in staat om op een efficiënte manier elke dag vers brood te produceren, wat elke dag vers afgeleverd wordt bij de supermarkten.

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contract op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
nijmegen
logistiek
bakkerij
bakker
brood
fabriek
broodbakker
productie
rotterdam
alphen
warehouse
ditributie
fulltime
ploegen
ploegendienst
zonderdiploma
geendiploma
Vergelijkbare vacatures