Chauffeur CE

Geldermalsen, Nederland
Solliciteer
666 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 14 - 15 per uur
Categorie: Transport, Opslag en Logistiek
Branche: -
Uren per week: 38
Ervaring: -
Opleidingsniveau: -
Ons mooie Nederlandse landschap, wat een genot en ook zo divers. Houd je niet van vroeg opstaan? Dan hebben wij een unieke kans om heerlijke verse broodjes bij supermarkten te gaan bezorgen in de middag/avond!

Wat ga je doen?

In de functie van trailerchauffeur begint jouw werkdag tussen 11.30 - 12.30 uur in de middag. en eindigt rond 19:00 uur, zo slaap jij ook weer lekker in je eigen bed! Door de dagelijkse rittenlijsten die je ontvangt weet je waar je in ons mooie landje de broodproducten mag gaan bezorgen. Als je deze lijst hebt ontvangen, ga je samen met je collega’s de auto laden en kun je de weg op. Bij de klant aangekomen los je de bestelling, maak je een gezellig praatje met de klant, misschien nog een lekker bakje koffie of thee erbij en ga je weer door naar de volgende klant. Kortom een dag met veel contacten en plekken in het land!

Wat wij jou bieden

  • Een fulltime baan én lekker uitslapen!
  • Afhankelijk van leeftijd én ervaring ligt het salaris volgens de cao Bakkersbedrijf, dit zal tussen de €14 en €15 liggen, exclusief de toeslagen natuurlijk!
  • Een familiaire sfeer, je bent onderdeel van de familie en niet zomaar een nummertje
  • Vind het leuk, werk je hard én is dit gevoel wederzijds? Dan bestaat de mogelijkheid tot een vaste aanstelling

Wat wij vragen van jou

  • Jij bent in het bezit van een CE-rijbewijs én code 95
  • Je houdt de administratie van de afgeleverde broodproducten bij, hiervoor is het belangrijk dat je nauwkeurig kunt werken
  • Jij bent het visitekaartje! Daarom is het belangrijk dat je representatief bent en de Nederlandse taal goed beheerst
  • Onze voorkeur gaat uit naar iemand die ervaring heeft met het bezorgen van soortgelijke producten, en tenminste met het rijden van trekker-oplegger 

Over dit bedrijf

Onze klant is een toonaangevende industriële bakkerij binnen de bakkerswereld. Al jaren bakken zij de lekkerste en kwalitatieve broden van Nederland! Elke dag werken er hier vele mensen met ontzettend veel plezier!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
nas
Vergelijkbare vacatures