Monteur verkeersmaatregelen

Oss, Nederland
Vacature is vervallen
232 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 9,58 - 12,68 per uur
Categorie: Bouw, Wegenbouw, Uitvoerend
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Op zoek naar een verantwoordelijke baan op de weg? Gevonden!

Je kent het wel, je gaat naar een evenement en al het verkeer wordt omgeleid zodat er een goede doorstroom is. Overal staan borden en hekken op de juiste plekken, er zijn verkeersregelaars om te helpen. Hier gaat best wat werk aan vooraf.

Wat ga je doen?

Als monteur verkeersmaatregelen ben jij verantwoordelijk voor de veilige doorstroming van het verkeer. Je weet de tekeningen, die gemaakt zijn voor het evenement, duidelijk af te lezen en te vertalen in de werkelijkheid. Aan de hand van deze tekeningen worden de verkeersmaatregelen gemonteerd en gedemonteerd. Indien het nodig is, regel je ook het verkeer en draai je mee in een periodieke storingsdienst.
Wij zijn op zoek naar een flexibele kandidaat, die het niet erg vindt om op onregelmatige tijden te werken. Dit is natuurlijk afhankelijk van de evenementen.

Wat wij van jou vragen

  • Je hebt al enige ervaring of papieren binnen het vakgebied of bent bereid om deze te behalen. Denk hierbij aan VCA, BRL, BHV of Verkeersregelaarspas
  • Je vindt het geen probleem om mee te draaien in de storingsdienst en om onregelmatige diensten te draaien. Dit kan zijn in de avond, nacht of in de weekenden
  • Je bent fysiek goed in orde en kan dus zwaardere lichamelijke werkzaamheden mee uitvoeren
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B
  • Je bent woonachtig in de regio Oss

Wat wij jou bieden

  • Salaris natuurlijk! Hoeveel precies? Dit is afhankelijk van ervaring, maar hier komen we vast wel uit
  • Er is volop ruimte om jezelf te ontwikkelen en eventueel door te groeien. Denk hierbij aan het behalen van rijbewijzen, VCA certificaat of doorgroeien naar projectcoördinator
  • Je komt te werken bij een mooie, informele organisatie waarin je een zelfstandige functie uitoefent
  • Een altijd gezellige vrijmibo!
  • Bij goed functioneren is er uitzicht op vast dienstverband

Nog even wat over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft ca. 10 locaties door heel Nederland. Vanuit deze locaties leveren zij diensten en producten voor diverse verkeerssituaties bij o.a. evenementen. Naast deze producten en diensten, leveren ze ook een adviserende rol voor de uitvoerende fase. Een informele, enthousiaste club medewerkers met hart voor de zaak en het werk!

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
brabant
gelderland
wijchen
geendiploma
bouw
denbosch
Vergelijkbare vacatures