Orderpicker lingerie

Nijmegen, Nederland
Vacature is vervallen
41 dagen geleden Vast
Deeltijd
€ 10,21 per uur
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: -
Uren per week: 15
Ervaring: -
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Voor onze opdrachtgever in Nijmegen zijn wij opzoek naar een parttime orderpicker van lingerie en badmode. Wil jij deel uitmaken van dit mooie bedrijf en werken binnen een gezellig en hecht team? Lees dan snel veder!

Wij zijn opzoek naar een orderpicker voor 15 uur per week. Als orderpicker moet je goed de kleuren van de lingerie kunnen onderscheiden en nauwkeurig te werk gaan.
Het kantoor stuurt de bestellingen door naar het magazijn, deze bestellingen komen voort uit webshop orders. De diverse artikelen worden door jou en je team verzamelt en vervolgens klaargezet voor distributie naar de klant. Het betreft veelal klanten in de particuliere sector.

In deze functie ga je twee dagen per week aan de slag (maandag en dinsdag) van 08:30 tot 17:00 uur. Per dag heb je één uur pauze waarvan de helft wordt doorbetaald door het bedrijf!

Wat wij bieden:

  • Een startsalaris van €10,21 bruto per uur;
  • Werk voor langere tijd met mogelijkheden tot een vast dienstverband;
  • In de toekomst de mogelijkheid tot het uitbreiden van je uren;
  • Een gezellig team waarbij aandacht voor elkaar centraal staat, op zijn tijd een BBQ en nog veel meer leuke personeelsfeestjes.

Wat wij vragen:

  • Elke maandag en dinsdag de hele dag beschikbaar;
  • Je bent opzoek naar een baan voor langere tijd;
  • Je woont in de directe omgeving van Nijmegen;
  • Beheerst de Nederlandse taal volledig i.v.m. communicatie;

Nog even wat over het bedrijf:
Onze opdrachtgever is een marktleider op het gebied van lingerie in zowel Nederland als België, met meer dan 10.000 artikelen op voorraad weet men te voldoen aan de eisen van de klant. Deze producten worden geleverd aan heren, dames en tevens kinderen. Er wordt veelal gewerkt met bekende merken zoals Marlies Dekkers, Lingadore, After Eden, Armani en Björn Borg.

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
nijmegen
fulltime
parttime
productie
logistiek
wijchen
gelderland
Vergelijkbare vacatures