Coördinator drie ploegen

Wijchen, Nederland
Vacature is vervallen
55 dagen geleden Vast € 14 - 16 per uur
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Jij zorgt er mede voor dat iedereen vlees op zijn brood heeft en de schappen van de supermarkt gevuld blijven. Samen met jou team zorg je er voor dat alle orders verwerkt zijn en de volle vrachtwagens richting de klant vertrekken. Als meewerkend teamleider heb je heel wat verantwoordelijkheden wat uitdraait op een uitdagende en leuke baan! Lees snel verder wat de functie inhoud en jou bied, wellicht is dit je toekomstige droombaan.

Wat wij jou bieden

  • Je krijgt een afwisselende en verantwoordelijke functie binnen een zowel gedreven als enthousiast team;
  • Een groot aantal mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen, mede als het doorgroeien binnen de organisatie behoort tot de mogelijkheden;
  • Uiteraard bieden we je een marktconform salaris (cao vleeswarenindustrie). Dit salaris wordt aangevuld met passende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering een ploegentoeslagen.

Wat ga je doen 

Dagelijks coördineer je het proces voor het verzamelen van orders en het verzendklaar maken van deze bestellingen, dit doe je door gebruik te maken van een warehouse management systeem (WMS). Het uitvoeren van magazijnwerkzaamheden zoals: het generen van pickbonnen, laden en lossen van vrachtwagens en het klaarzetten van de expeditie behoort ook tot je taken. Samen met de supervisor stuur je dagelijks 5 tot 20 collega’s aan en je neemt het initiatief om gezamenlijk processen en werkzaamheden te verbeteren. Je werkt in een drieploegendienst die je wekelijks zal afwisselen met je collega voormannen. Alle werkzaamheden voer je ten alle tijden uit volgens de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. Heb jij het in je?

Wat wij vragen van jou

  • Minimaal 2 jaar ervaring in een logistieke omgeving in een soortgelijke functie;
  • In het bezit van een reachtruck en/of EPT certificaat is een sterke pré;
  • Je kan overweg met MS Office en WMS-systemen;
  • Hands-on mentaliteit, proactief en kan prioriteiten stellen;
  • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift.
Nog even wat over het bedrijf

Onze opdrachtgever is de grootste vleesverpakkingsproducent van de BeNeLux. Iedere dag worden hier meer dan 100 verschillende soorten vleeswaren gesneden, verpakt en gedistribueerd naar grote supermarktketens. Voor het logistieke centrum zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman. Enthousiasme, vastberadenheid en oprechtheid zijn kernbegrippen waarvoor onze opdrachtgever staat. Binnen de organisatie heerst een open en directe cultuur waar kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
wijchen
teamleider
logistiek
gelderland
Vergelijkbare vacatures