Chauffeur pick up points

's-Hertogenbosch, Nederland
Vacature is vervallen
241 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 12,14 - 15,36 per uur
Categorie: Transport, Opslag en Logistiek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: -
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Wil jij bijdragen aan de bevoorrading van supermarkten? Lees dan snel verder over deze leuke vacature als vrachtwagenchauffeur voor Pick up points! Jij kan tegen al jouw familie en vrienden vertellen dat zij, dankzij jou, elke dag weer boodschappen in huis hebben!

Wat ga je doen?

Je werkt dagelijks vanuit de standplaats Den Bosch. Vanuit hier rijdt je uit naar diverse supermarkten waar je de Pick up points zal bevoorraden. Op locatie zorg je voor het laden en lossen van de vrachtwagen met behulp van rolcontainers. Daarnaast heb je contact met de planning en werk je hierbij met de boordcomputer. Je zorgt ook voor de administratieve afhandeling van de vrachtdocumenten.

Deze functie is zowel parttime als fulltime in te vullen. Wij horen dus graag waar jouw voorkeur naar uit gaat! Daarnaast werken wij op wisselende tijdstippen. Wij hopen daarom dat jij ook flexibel inzetbaar bent om zowel dag-, avond en eventueel nachtdiensten mee te draaien.

Wat wij jou bieden

  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform beroepsgoederen cao in de D-schaal. Dit houdt in dat jouw salaris valt tussen €12,14 en €15,36 bruto per uur. Dit is afhankelijk van de ervaring die al meebrengt. 
  • Je komt te werken in een hecht team en een flexibele organisatie
  • Wij bieden mooie doorgroei mogelijkheden
  • Zijn wij tevreden over jou? En jij over ons? Dan is er zeker uitzicht op een vast dienstverband!
Wat wij vragen van jou
  • Je bent in het bezit van rijbewijs CE en code 95 en bij voorkeur heb je al enige werkervaring als trailerchauffeur
  • Je bent inzetbaar volgens eerder genoemde dagen en tijden
  • Je bent bekend op de Nederlandse wegen en ook met de wettelijke voorschriften

Nog even wat over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een groot familiebedrijf dat bijna een hele eeuw werkzaam is binnen de transport & logistiek. Zij zijn continu bezig met innovatie en besteden daarnaast veel aandacht aan personeel, flexibiliteit, service en betrouwbaarheid. De ruim 500 collega's die hier dagelijks werken, maken zich hier allemaal hard voor. 

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
nas
brabant
denbosch
chauffeurs
Vergelijkbare vacatures