Chauffeur CE

Veghel, Nederland
Solliciteer
700 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 14,77 per uur
Categorie: Transport, Opslag en Logistiek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: -
Opleidingsniveau: -

He chauffeur! Wij zoeken een nieuw visitekaartje voor onze organisatie, wil jij dat zijn? Wegens langdurige zieke, zijn wij per direct op zoek naar een chauffeur CE.

Werktijden

Als onze nieuwe collega zien wij graag iemand die gemotiveerd is. Daarnaast heb jij geen probleem met vroege starttijden. Doordat jouw werkdag 10 tot 13 uur duurt, zit jouw werkweek er al na 4 dagen op! De werktijden liggen tussen 04:00 uur in de ochtend en 18:00 uur in de avond. De ene dag begin je om 04:00 uur en ben je rond 15:00/16:00 uur klaar, de andere dag begin je om 05:00 uur en ben je rond 17:00/18:00 uur klaar.

Wat ga je doen? 

Je bent iedere dag bezig met het vervoeren van medische middelen. Denk hierbij aan medicijnen, maar ook aan allerlei hulpmiddelen die gebruikt worden in de zorg. Deze middelen lever jij iedere dag af bij o.a. ziekenhuizen en groothandels. Belangrijke taak dus! Als CE chauffeur maak jij weinig stops, omdat je grote hoeveelheden bij de klant brengt.

Wat wij vragen van jou

 • Je hebt een proactieve en flexibele houding;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs CE
 • Je bent klantvriendelijk en hebt een representatief voorkomen;
 • Je bent woonachtig in de regio van Veghel;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat wij jou bieden

 • De hele dag op de weg, lange dagen en dus een extra vrije dag in de week;
 • Salaris volgens de beroepgoederen vervoer cao, schaal D5; €14,77
 • Een ADV percentage van 1.38% die jij direct krijgt uitbetaald
 • Reiskosten a €0,10 per km, vanaf 10 km enkele reis;
 • Een zelfstandige, variërende functie binnen een gezellig team;
 • Bij goed functioneren kan je hier voor een erg lange tijd komen werken!

Nog even wat over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een logistiek dienstverlener met een vestiging in Veghel en Wijchen. Zij zorgen voor alle logistieke werkzaamheden én het transport van de producten van hun klanten. De locatie Veghel is 24 uur per dag geopend, maar 90% van alle medewerkers is werkzaam binnen de dagdienst. De organisatie onderscheidt zich, doordat zij lange dienstverbanden hebben met medewerkers. Dit komt omdat zij graag het beste uit de medewerkers halen en ook commitment geven vanuit hun kant door contracten voor onbepaalde tijd te bieden na verloop van tijd, doorgroei mogelijkheden, training on the job noem het maar op! 

Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
nas
Vergelijkbare vacatures