Contractbeheerder

Maartensdijk, Nederland
Vacature is vervallen
109 dagen geleden Vast € 1800 - 3000 per maand
Categorie: Administratie
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: -
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Als onderhoudsplanner is het ontzettend belangrijk dat je goed bent in het bewaren van overzicht en controle. Daarmee bedoelen we dat je in staat bent overzicht te bewaren op korte, maar zeker ook op langere termijn. Ben jij in staat om je hoofd koel te houden en de weg naar het kortste eind te vinden? Woon jij in de buurt van Utrecht en ben jij ook nog eens een kei in plannen en onderhouden? Dan zijn wij op zoek naar jou. 

Wat bieden wij
Bij een afwisselende en uitdagende functie als deze horen natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden. Een aantal voorwaarden vind je hier onder:
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden op basis van jouw werkervaring- en opleidingsniveau, met een salaris dat uiteen kan lopen van €1800 - €3000 bruto per maand;
  • Een fulltime baan in de dagdienst;
  • CAO Metaal en Techniek met o.a. 25 vakantiedagen per jaar, ADV vergoeding en 8% vakantietoeslag;
  • Een sterk groeiende organisatie die jouw persoonlijke ontwikkeling ook hoog in het vaandel heeft. Je hebt dus o.a. doorgroeimogelijkheden als teamleider;
  • Sfeervolle bedrijfsuitjes.

Wat we van je vragen

  • Je weet op een juiste manier verbanden te leggen. We gaan ervan uit dat HBO werk- en denk niveau jou hierbij gaat helpen;
  • Jou empatisch vermogen om je in te leven en te schakelen brengt jou vooruit;
  • Je bent een spil in het web waardoor je niet alleen streng maar toch rechtvaardig naar jouw team van monteurs bent, maar ook tegengas geeft richting leidinggevenden of andere afdelingen. Hierdoor weten monteurs dat ze op je kunnen bouwen;
  • Voor deze functie ben je in staat overzicht te behouden. Een fout in de planning kan namelijk kostbaar zijn en voor problemen zorgen bij de monteurs en klant.

Wat je gaat doen

Als onderhoudsplanner houd je jezelf bezig met meer dan 100.000 onderhoudslocaties per jaar. Dat wil zeggen; ieder jaar moet het onderhoud uitgevoerd worden om de hoge kwaliteitstandaard van de opdrachtgever aan te kunnen houden. Daarbij houd je in je achterhoofd hoeveel meldingen een onderhoudsmonteur in de regel kan verwerken per dag en weet je hoe je jouw collega’s kan enthousiasmeren zodat ze net een stapje harder voor je lopen op de momenten dat je hen nodig hebt.

Als planner is het belangrijk dat je begrijpt wat voor impact het missen van een medewerker op de planning voor jou heeft. Door op een kritische (maar empathische) manier om te gaan met de te realiseren weekplanningen, weet je jouw onderhoudsmedewerkers tegemoet te komen, maar ben je duidelijk in wat je van hen verwacht.

Naast het regelen van een haalbare en complete planning voor jouw onderhoudsteam, regel je ook alle randzaken voor de monteurs. Denk bijvoorbeeld aan toegangsbadges, parkeerkaarten, ontheffingen, verginningen etc..

Over het bedrijf

Het bedrijf staat bekend om het nastreven van een leidinggevende en vooruitstrevende rol in de ontwikkeling, productie en wereldwijde verkoop van innovatieve, technologisch vooruitstrevende en kwalitatief hoogwaardige producten op het gebied van deur- en poortautomatisering.

Daarbij zijn zij een klantgerichte service- en onderhoudsorganisatie met vele productontwikkelingen en gemotiveerde medewerkers.

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop “solliciteer direct!” en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
onderhoudsplanner
maartensdijk
MBO
planner
techniek
nas
utrecht
commercieel
Vergelijkbare vacatures