CE chauffeur nacht

Geldermalsen, Nederland
Vacature is vervallen
36 dagen geleden Vast € 13 - 16 per uur
Categorie: Transport, Opslag en Logistiek
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: -
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Zie jij overal brood in en ben jij graag werkzaam door heel Nederland? Dan hebben wij voor de nacht vogels een unieke kans om door heel Nederland verse broodjes te gaan bezorgen!

Wat ga je doen?

Als trekker-opleggerchauffeur start jouw werkdag tussen 01:00 en 03:00 uur in de nacht. Dit klinkt misschien vroeg, maar daarin tegen eindigt jouw werkdag rond 12:00 uur! Door de rittenlijst die jij ontvangt van de transportplanner, weet jij waar je die dag weer naar toe mag voor het leveren van de verse broodjes, maar voordat je de weg op gaat, ga je eerste de truck laden samen met je collega’s. Na enkele kilometers gereden te hebben, kom je bij de klant en los je de bestelling. Je maakt een gezellig praatje en gaat weer door naar de volgende klant. Daarnaast houd je de administratie van de afgeleverde broodproducten bij. Kortom een dag met veel contacten en locaties in het land!

Wat wij jou bieden

  • Een fulltime baan én toch veel vrijhoud behouden doordat je vroeg klaar bent met werken
  • Afhankelijk van leeftijd én ervaring ligt het salaris volgens de cao Bakkersbedrijf tussen €12,75 en €16,13 bruto per uur. Daarbovenop komen uiteraard nog toeslagen!
  • Wij houden van een familiaire sfeer, bij ons ben je een onderdeel van de familie en niet zomaar een nummertje
  • Vind jij ons ontzettend leuk, werk je hard én is dit gevoel wederzijds? Dan bestaat de mogelijkheid tot een vaste aanstelling

Wat wij vragen van jou

  • Jij bent in het bezit van een C(E)-rijbewijs én code 95
  • Jij bent ons visitekaartje! Daarom is het belangrijk dat je representatief bent en de Nederlandse taal goed beheerst
  • Onze voorkeur gaat uit naar iemand die ervaring heeft met het bezorgen van soortgelijke producten, en tenminste met het rijden van een bakwagen.

Over Bakkerij Bouman

Wij zijn een toonaangevende industriële bakkerij binnen de bakkerswereld. Al jaren bakken wij de lekkerste en kwalitatieve broden van Nederland! Elke dag werken er hier vele mensen met ontzettend veel plezier. Als dank voor de harde inzet van de medewerkers bieden wij ook de mogelijkheid om producten vers bij ons in te kopen tegen een gereduceerde prijs. Zo heb je altijd het lekkerste brood én ook nog voor minder geld dan in de winkel. We streven naar een goede samenwerking, houden van plezier op het werk en luisteren graag naar ons personeel. Dus als je bij ons werkt en heb je ideeën of tips? Dan staan wij altijd open voor een gesprek!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
bakkerij
bouman
Vergelijkbare vacatures